Almási Éva és Ivancsics Ilona

Zenei irányzat: Operett
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 18147 alkalommal

Bemutatás:

Almási Éva Kossuth-díjas színművész 1942-ben született Budapesten. Tagja volt a József Attila, a Madách és a Vígszínháznak. Játszott a Játékszínben és több vidéki színházban is fellépett.
Jelentős színpadi szerepek mellett sokat forgatott és szinkronizált. Olyan szerepek kísérik pályáját mint: Az embertragédiája Éva, a Macskák Grizabellája, a Bánk bán Gertrúdisza vagy a Popfesztivál Esztere. Otthonosan mozog a műfajokban legyen az dráma, tragédia, vígjáték, operett vagy musical. Kitüntetései: Kossuth-díj, Érdemes és Kíváló művész, a Magyar Köztársaság Érdemrend középkeresztje.

Ivancsics Ilona színművész 1960-ban született Kaposváron. A József Attila Színház művésze volt hosszú éveken keresztűl ahol számos főszerepet játszott el. Filmezett és szinkronizált, ám a nagy közönség leginkább a Szomszédok című teleregényből ismerhete meg. Jelenleg saját társulatot vezet és az ország számos városában lépnek fel.

A közös dal Brandon Thomas - Abonyi Nagy György a Charlie nénje című zenésjátékából való.

Biográfia:

Almási Éva és Ivancsics Ilona dalszövegek (1 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább