Pygmalion

Zenei irányzat: punkrock
Albumok: 3 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 8463 alkalommal

Bemutatás:

A zenekar 2008 óta tevékenykedik a magyar klubélet berkein belül, leginkább funk és rock műfajban, azonban sok más egyéb stílusjegy is fellelhető zenéjükben. A megalakulás óta több saját EP-jük jelent meg, a számos sikeres budapesti és vidéki klubkoncert után pedig 2010 nyarán felléphettek a Hegyalja fesztiválon, illetve a 2012-ben a Pannónia fesztiválon. Az elmúlt években pedig állandó fellépőivé váltak a Dürer Tavaszi és Őszi Fesztiváljának. Mindkét tehetségkutatós indulásuk sikert hozott, a Peron music versenyén különdíjasok lettek, míg a Battle of Universities-en a bronzérem lett az övék, valamint a legjobb basszusgitárosnak járó díjat is bezsebelhették. A 2013-as tagcserék után immáron Kovács Gergő énekessel folytatják a számírást. Következő anyaguk ez év májusában fog megjelenni.

Biográfia:

A dob, gitár, ének, basszusgitár mellett helyet kap a bandában a szaxofon is, mely különleges ízt kölcsönöz a banda megszólalásának, hangzásvilágának. Több sikeres budapesti és vidéki klubkoncert után 2010 nyarán felléphettek a Hegyalja fesztiválon. Eddig két tehetségkutatón indultak, a Peron music versenyén különdíjasok lettek, míg a Battle of Universities-en a bronzérem lett az övék, valamint a legjobb basszusgitárosnak járó díjat is ők zsebelték be. Forrás: Hivatalos oldal

Tagok:

Bali

dob

Máté

szaxofon

Susu

basszusgitár

Szász Dani

szóló gitár

Albumok:

Pygmalion dalszövegek (16 db):

Álomgyár

Budapest éjszaka

Depresszió

Ha szeretnél

Helsinki

Jelek a sárban

Katasztrófaturista

Közvélemény

Léda

Love Prevails

Parallels and Paradoxes

Saving Face

Searching for answers (where there are none)

So Bored

Szabad madár

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2021 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább