Dér Heni

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 35760 alkalommal

Bemutatás:

Dér Heni a TV2 Megasztár első szériájában tűnt fel. Tehetsége már gyerekkorában megmutatkozott, hiszen 13 évesen a Temerini Tini Táncdalfesztivál első helyezettje volt a Vajdaságban. 2001-ben a Szabadkai Kifutó első helyét sikerült elnyernie produkciójával. 2005-től a Sugarloaf zenekar tagja lett. Kilenc évig az együttes frontembereként hatalmas szakmai sikereket ért el. Heni énekelte a Hajnalig még van idő, a Fogd a két kezem és a Barbie című slágereket, amelyek a kereskedelmi rádiók játszási listájának élvonalában szerepeltek.

Biográfia:

A zenekar énekesnőjeként több ezer élő koncertet adott, a csapat a legnagyobb fesztiválokon lépett fel. Óriási népszerűségre tett szert az országban és az országhatáron túl.

Több televíziós produkció meghívott vendége volt, így szerepelt a Dalnokok Ligájában, az Ezek megőrültek c. műsorban, a Hal a tortán adásaiban.

2010-ben a Szenes Iván által létrehozott Kornay Mariann Alapítvány művészeti elismerését vehette át, amely a könnyű műfajban kiemelkedő teljesítményt nyújtó művészeket díjazza.

Tagja Miklós Tibor Rock és Musicalszínházának. Olyan művészekkel játszik egy darabban, mint Bodrogi Gyula, Makrai Pál, Nádas György.

2013-ban kilépett a Sugarloafból és szóló karrierbe kezdett. Első slágerének címe Turn It Up, amelyből videoklip is készült. Dalát az első héten 160 ezren töltötték le. A magyarországi amerikai futball-döntők állandó fellépője.

2014-ben az énekesnő bekerült A Dal 2014 Eurovíziós Nemzeti Dalválasztó Show elődöntőjébe Ég veled című dalával. Az Ég veled nézettsége elérte a 3.000.000-t, jelenleg első szólóalbumán dolgozik, amelyet decemberben Dér Heni – Intro címmel fog megjelenni.

Dér Heni dalszövegek (25 db):

A tó

Ébresztő

Ég veled

Egy, velem ugye könnyen megy

Falakon túl

Forró nyár

Ha legközelebb látlak

Hosszú, forró nyár

Hozzászóló

Két kávéscsésze

Kit érdekel

Lambada

Lesz ami lesz

Ma te mesélj

Még, még, még

Meghalok

Mi lett veled?

Mindig közel

Palicsi tó

Szedjük széjjel

Sztori

Turn it up

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Dér Heni Hozzászólás ideje: 2009-05-19 12:47:37

Utolsó bejelentkezés:
2009-10-28 16:59:43

Véleménye a(z) "Dér Heni" előadóról:

szerintem is

Orsi-Heni Hozzászólás ideje: 2008-11-02 08:16:46

Utolsó bejelentkezés:
2008-11-06 13:39:42

Véleménye a(z) "Dér Heni" előadóról:

Sztem Dér Heni tök jó

© 2022 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább