Polyák Lilla

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 2 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 110917 alkalommal

Bemutatás:

A közkedvelt színész-énekesnőt sokoldalúsága és mindig gyönyörű megjelenése mellett telt és bársonyos hangja tette népszerűvé. A Madách Színház és a Budapesti Operettszínház ünnepelt művésze számos szerepben bizonyította már tehetségét, de a színpad mellett popénekesnőként bizonyított.

Biográfia:

A 2001/2002-es évadot ismét Magyarországon kezdte, mint az Anna Karenina musical címszereplője. Ugyanettől az évadtól játssza az Elisabeth című musical Sissyjét az Operettszínházban, valamint a pécsi és debreceni nézők is találkozhattak vele a Valahol Európában és a Kabaré női főszereplőjeként. 2003-ban az Operettszínház is bemutatta a Mozart!-ot, a bárónő szerepe itt is Lilláé lett. Ettől kezdve állandó tagja lett a színháznak. Homonnay Zsolttal közös kisfiúk, Zsombor születése után, 2004. decemberben lépett újra színpadra. Az Operettszínházban továbbra is játssza Waldstatten bárónőt, Capulet-nét a Rómeó és Júliában. Ő Madame de la Nagykomód, A Szépség és a szörnyetegben és a Hello? Igen?! című előadásban a Színésznő. A Madách Színház Volt egyszer egy csapat produkciójában Christine-t játssza, a Rudolf - az utolsó csók musical világbemutatójában pedig Stefániát, Rudolf feleségét alakítja.

Albumok:

Polyák Lilla Két szív

Két szív

2010

Polyák Lilla Karcolás

Karcolás

2013

Hasonló előadók:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább