Maszkura és a Tücsökraj

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 6 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 35576 alkalommal

Bemutatás:

2007. tele óta létezünk változatlan felállással.

Biográfia:

A zenekarozás klasszikus stílusában vágtunk neki az akkor még teljesen ismeretlen zenei életnek: demo felvétel, tehetségkutatók, kicsit jobb demo felvétel, nagyon rossz pince-klubok, nagyon barátságtalan csaposokkal és esetenként a zenekar létszámánál alacsonyabb számú közönséggel… Aztán 2008. egyik napsütéses reggelén kinéztük néhány budapesti rádió és lemezkiadó címét, írtunk 20db demo lemezt és egy kis piros autóval végigjártuk a várost.
El tudjátok képzelni, hogy néztek ránk, mikor beállítottunk egy fura, cilinderes fazonnal egy ismeretlen zenekar ismeretlen lemezével a „nagyokhoz”. Persze nincsenek csodák, nem lett kiadónk és nem is árasztottuk el az étert, de másnap reggel szólt egy ismerős, hogy megyünk a café-n (azért mégis vannak csodák), aztán még sokszor mentünk rajta és később még jónéhány rádióállomáson. Ezután került egy nagyon bátor és vállalkozó szellemű kiadó mögénk, úgyhogy 2009. januárjában egyszer csak lett egy nagylemezünk. Az első klipet egy darab kamerával, egy darab libával és egy darab Kollár Gergővel forgattuk egy lovarda hátsó sarkában található trágyadombon állva. Most nagyjából ugyanitt állunk, csak több kamera van, kevesebb liba, nagyobb színpad, több ember, még néhány rádió és újabban még egy lemez…

Forrás: Hivatalos oldal

Tagok:

Maszkura

ének, harmonika, melodica

Lakatos Ferenc

billentyűs hangszerek

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább