Essemm

Zenei irányzat: Rap
Albumok: 4 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 191406 alkalommal

Bemutatás:

Essemm (Boros Tamás, 1988.07.05. Kapuvár, Rap / Instrumentals) a magyar hip-hop élet egyik legegyedibb MC-je és zenésze.

Biográfia:

A GARAGE PRODUCTIONS előadója több mint 14 éve csiszolgatja a stílusát. Hivatalos megjelenései között szerepel a ROCKSTAR című szólólemeze, ami egy speciális REMIX edition változatban is napvilágot látott. Első szóló nagylemeze ami a 112 címet viseli, 2012 augusztusában jelent meg és azóta Magyarország egyik legismertebb raplemezévé nőtte ki magát. A legfrissebb albuma, a Kapufornia 2014-ben látta meg a napvilágot. Zenéit szinte kivétel nélkül az élet inspirálja és a hallgatók megelégedését táplálja. Mára minden aktuálisan megjelenő dal napok alatt több tíz, vagy akár százezres hallgatottságot ér el, rajongói tábora megállíthatatlanul dagad. Zenéje, szövegei és életfelfogása mindig is megosztotta az embereket, van ki önmagát, és van aki az ellenségét véli felismerni mindabban, amit Ö képvisel. Mindazonáltal a zene szeretete, az abba fektetett energiák és minőség iránti vágy, valamint a hallgatóihoz való hűség az, ami széles körben ismertté és elismertté tette és teszi, mind a mai napig. forrás: előadó hivatalos oldala

Albumok:

Essemm Rockstar

Rockstar

2009

Essemm 112

112

2012

Essemm Kapufornia

Kapufornia

2014

Essemm Piszkos 12

Piszkos 12

2015

Essemm dalszövegek (137 db):

További dalszövegek megjelenítése
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább