Larry Hangman

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 10142 alkalommal

Bemutatás:

Szellemes, humoros és önirónikus, a legmodernebb modern kor hangulata és a mai fogyasztói társadalom elé görbe tükröt tartó, zenéjében az indie-t és a táncos elektronikát elegyítő - azaz indietronicában utazó - hazai együttes a Larry Hangman.

Biográfia:

A nevét a Dallas Jockey-ját megszemélyesítő színésztől, Larry Hagmantől kölcsönző együttest Kanász Dusán zeneszerző-hangszerelő-szövegíró és Tisch Bálint zeneszerző-hangszerelő alakította közel tíz évvel ezelőtt, ám ismertségét két éve, az a MR2-Petőfi Rádióban gyakran hallható Fogyasztó című szám hozta el. A Larry Hangman - mely Sinus Pop címmel 2010-ben nagylemezt is kiadott - idén átalakult: Tisch és Kanász úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. Bálint viszi tovább Nylon Me! Nevű, párhuzamosan eddig is működő formációját, a Larry Hangman pedig teljes zenekarrá nőtte ki magát: Kanász Dusán énekel és billentyűzik, a dobos és basszusgitáros a The Carbonfoolsból ismert Zsazsa és Kelo lett, a gitáros, Kovács Andor pedig korábban Yonderboi mellett és a Zagarban zenélt.

Tagok:

Kanász Dusán

ének, kütyük

Zsazsa

basszusgitár

Larry Hangman dalszövegek (3 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

minimalist Hozzászólás ideje: 2010-02-19 22:08:33

Utolsó bejelentkezés:
2011-04-28 12:11:46

Véleménye a(z) "Larry Hangman" előadóról:

a legjobbak!!!

© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább