Buborék együttes

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 4 db
Megtekintve: Ma 9, összesen 49464 alkalommal

Bemutatás:

A Buborék együttes 2005-ben alakult. A zenekar tagjai számára a játék és a móka lételem. Élő fellépéseiken a szülők és gyerekek együtt táncolnak, számolnak, vonatoznak és énekelnek. A közös játék alól senkinek sincs kibúvó!Saját szerzeményű gyermekdalaik nemcsak szórakoztatóak, hanem - ami igazi ritkaság a műfajban - zeneileg is magas színvonalúak. A zenekar szövegeivel gondolkodó kisemberekhez szól, akiket ugyanúgy minden érdekel, mint a nagyokat. A Buborék együttes előadása kitekintés a világra a gyermekek szemével. Kicsiknek és nagyoknak, gyerekeknek és szüleiknek, az egész családnak remek lehetőség, hogy belopják a mókát és a játékosságot mindennapjaikba!
A saját szerzeményű, mókás és bohókás dalok, az olykor countryba csapó, lüktető muzsika és az előadók lankadatlan jókedve ezidáig 4 jó hangulatú, bájos és szórakoztató Cd-t eredményezett.

Biográfia:

2005 - megalapult az együttes 2005 - Hócsata című dal felkerült Halász Judit Hívd a nagymamát! című albumára 2008 - első CD Utazás címmel 2009 - második CD Hócsata címmel 2011 - harmadik CD Zenébe zárt világ címmel 2012 - Zenébe zárt világ lemezt magyar zenei élet legrangosabb díjára, Fonogram díjra jelölték "az év hazai gyermekalbuma" kategóriában. 2014 - negyedik CD Buborék Party

Tagok:

Kocsis Olivér

billentyű

Berczelly Csaba

basszus gitár

Morvai Gábor

billentyű, szaxofon, vokál

Kerékgyártó László

szóló gitár

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább