Popovics György

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 10639 alkalommal

Bemutatás:

Popovics György (Beregszász, 1988. július 4.) felvidéki születésű magyar zenész, énekes, dalszerző.

3 éves volt, amikor szüleivel átköltöztek Magyarországra. Gyöngyös mellett, Rózsaszentmártonban telepedtek le, ott a Móra Ferenc Általános Iskolába járt.
Már gyerekkorában is érdekelte a színpad, ezért tagja volt a helyi színész szakkörnek. 5 évig zongorázott, majd abbahagyta. Közben elkezdett énektanárhoz járni.

12 éves korában lépett fel először egy karácsonyi műsorban. Akkor énekelt először könnyűzenei számot, addig csak népdalokat adott elő. Sokfelé járt versenyezni nagyon jó eredménnyel, majd szülei tanácsára elkezdett fellépésekre járni. Egyre ismertebbé vált, majd bekerült televíziós zenés műsorokba is.

Pestre került az Erzsébetvárosi Informatikai és Dráma tagozatos Középiskolába, ahol a kollégiumban ismerkedett meg Németh Ferenccel, akivel azután jelentkeztek a Csillag születik elnevezésű televíziós tehetségkutatóba, valamint vele alapította meg a mai napig igen népszerű Kávészünet zenekart, amely többnyire megzenésített versekkel próbálja a fiatalokkal megszerettetni az irodalmat. Ezzel a „Kultúra fiatal nagykövetei” lettek.

Biográfia:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább