SmilerZzz

Zenei irányzat: Rap
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 12852 alkalommal

Bemutatás:

Biográfia:

Saját szavaikkal:

"Pacsi mindenkinek.

Először is magamról annyit, hogy '90 -ben születtem Budapesten és most is itt élek a XVII. kerületben. Eddígi életem során sikerült jó és rossz dolgok útján tapasztalatot szereznem.
Életem a Hip-Hop, beatek készítése, szövegek írása. Számomra a zenénk íránt tanusított elsimerést az jelenti, ha a hallgató át tudja érezni a mondanivalót. Utálom a tartósan magukba forduló embereket, nekem is vannak mély pillanataim, de azért csak rájövök, hogy bármennyire is próbálják elhitetni velünk, hogy szar az élet, attól még vannak dolgok, barátok, érzések, amiért érdemes élni.

   Sokan kérdezték, hogy miért pont ebben próbálom kifejezni magam. Erre csak annyit tudok válaszolni, hallgassátok a számokat, és rájöttök...Most (és eddíg is) SmilerZzz formációban tesszük le a magunkét az asztalra Déé -vel. Vele nőttem fel itt a XVII. -ben, voltak parák, részemről és az Ő részéről is, de végül azért csak itt vagyunk...

  Az aki nem ismer, valószinűleg nem is fogja megérteni, hogy ez nem csupán hobbi, nem csak arról szól a részemről, hogy verjem a nyálam ...
Pacsi:
Senda

Üdvözlet!


Először is köszi, hogy idenéztél. Kezdeném a nevemmel a bemutatkozást, tehát: Just D vagyok a barátoknak csak Dé.
Jelenleg Budapesten tengetem hétköznapjaim. A kilencvenes évek legelején láttam meg a napvilágot ugyanebben a városban faterom és anyám
egyik balszerencsésnek mondható éjszakájának végkifejleteként. Azóta felcseperedtem, és cseperedek még mindig.
Nem szeretném fecsérelni a szót ez nem egy IWIW vagy MYVIP bemutatkozó sablon baromság.
Tehát zene:


Mindig hallgattam rappet, kezdve a Rapülőkkel 5-6 éves koromban, később Animal Cannibals, Sub Bass Monster (még mindig nagy kedvenc), olyan 10-11 éves koromban még a "Dopeman-Majka meg a kiszavazóshow" láz is elfogott.
Ugyanerre az időre tehető, hogy tollat is ragadtam és elkezdtem a magam gyermeteg módján rímeket eszkábálni szavakból. Eleinte nem rappelgettem, csak úgy felmondtam mindenféle dallamra aztán csak elkezdődött a hajtás kb. 14 évesen. Azóta nem állt le a gép. A beateket leginkább magunknak csináljuk (az elejétől kezdve).
A fogalmazás nem az erősségem jobban szeretem a szövegeket, úgyhogy a dalok alapján összetettebb képet festhetsz rólam.


Pacsi és További szép napot ;)

Just D "

Tagok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább