Alkonyzóna

Alkonyzóna
Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 14416 alkalommal

Bemutatás:

A zenekar 2005-ben alakult, az első két alapító tag: Jász Tamás (Darázs) és Viszkocsil Attila (Atis) közös elhatározásából. Mindketten gitároztak, nem sokkal ezután csatlakozott hozzájuk Szűcs József (Joe) -basszusgitáros- és Berki Bertalan -billentyűs-.


Biográfia:

A csapatot rövid időn belül ezután Fazekas András (Drumkiller) -dobos- egészítette ki teljes formációvá. Darázs ezután maradt kizárólag énekesi poszton és a banda elkezdett saját számokat írni. A zenét felváltva szerzi a billentyűs, a gitáros és az énekes, (régebben Joe is) a szöveget többnyire Darázs írja, (régebben Joe is) de az összes tag mind a zenében, mind a szövegben közös ötletet rak hozzá az alapötlethez, és a végleges formációt együtt alakítja. 2007 év végén sajnos Joe, a basszusgitáros kilépett a bandából, és helyét az ideiglenesen kisegítő basszerosok után 2009 májusában Metzler Gusztáv (Gutti) vette át, aki könnyen beilleszkedett. Ezen kívül a banda bővült plusz egy gitárossal, - Korda Viktorral, aki tovább színesíti a zenei palettát, ily módón sokkal több lehetőséget adva a gitárhangzásoknak. Korda Viktor (Gitárnyúzó) 2009 június 17-én tragikus hirtelenséggel elhunyt. 2011 májusában a zenekar közös megegyezés után ideiglenesen felbomlott. Az alapító tagok közül Darázs, Berci és Joe viszi tovább a zenekart.
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább