Mentés Másképp

Mentés Másképp
Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 14953 alkalommal

Bemutatás:

Biográfia:

Bemutatkozás

A zenekar 2007. november 14-én, az első közös próba alkalmával született meg. A kezdetben négy fős együttes rendkívül gyorsan, lelkesen haladt a dalok készítésével, és még 2007. decemberében sor került az első, bemutatkozó koncertre.

A 2008-as év egy hat számot tartalmazó demo anyag rögzítésével indult, amely Budapesten az Alarm System zkr. stúdiójában készült el. A következő hónapokban számos koncertet adtak Székesfehérváron és a környező településeken, áprilisban pedig egy új taggal, Kneifel Imrével (billentyű, vokál) bővült a zenekar.

2009.-ben Varró Ági (alt szaxofon) és Bakó Szabolcs (tenor szaxofon) belépésével már hét tag alkotta a csapatot, ám a májusi érettségi vizsgák miatt ekkor kevesebb idő jutott próbákra, még kevesebb a fellépések szervezésére.
Nyáron próbatermi felvételekkel elkészült a 6 dalt magába foglaló Kulcs a lépcsőn EP.
Szeptemberben a több tagot érintő továbbtanulás és egyéb magánéleti okok miatt komoly átszervezés történt, október óta pedig a jelenlegi stabil felállás folyamatosan próbál és készülnek az új szerzemények.

Mentés Másképp:
Bácskai Zsolt - dob
Ballai Ádám - basszusgitár, vokál
Franz Márton - ritmusgitár, ének
Gyalus Márk - gitár

Mentés Másképp dalszövegek (1 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább