Dred & Doris

Zenei irányzat: Dance
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 20356 alkalommal

Bemutatás:

Biográfia:

A formáció 2005-ben a "Csak a Hold" című kislemezzel mutatkozott be. 2006-ban a produkció képviselte Magyarországot az évente megrendezett Eurodance Song fesztiválon. (A megmérettetésen 39 ország dance dalai versenyeznek az "Európa legjobb dance dala" címért. Az elmúlt években olyan előadók dalai szerepeltek itt, mint az ATB, David Guetta a Tatu vagy a Groove Coverage.) A második kislemez "Az éjjel" és a 2006 nyarán debütáló "Bolond nyár" is megjelenésének hetében felkerült a MAHASZ Rádiós és Dance Chartjára. A "Megfordul a Föld" öt hétig vezette a VIVA televízió slágerlistáját és hetekig a legjobb helyezést elérő magyar felvétel volt a Danubius Rádió sikerlistáján is.

Az együttes "Változnak az idők" című kislemeze a 2008 legtöbbet játszott magyar rádiós dala lett. A dalból készült klip a Viva televízió chartjának első helyét is elfoglalta. A magyar zene legrangosabb eseményén, a Fonogram Gálán a "Változnak az idők" című dalt 2008 legjobb magyar dala címre jelölték. A sikerszéria 2009-ben is folytatódott a "Csak benned bíztam" és a "Bolond szívem" című slágerekkel.
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább