Csifó Dorina és Dósa Mátyás

Zenei irányzat: Duett
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 19118 alkalommal

Bemutatás:

A Barátok Közt egykori szereplői.

Biográfia:

Dósa Mátyás:

1987 május 20-án született Kolozsváron, Erdélyben.Szülei három éves korában elváltak.Akkor települtek át Magyarországra.Van egy nővére akinek már van két kisfia Zolika (2008) és Kristóf (2000). Matyi lett a keresztapja Kristófnak
1994-től, hétéves korától néptáncot tanul a Bihari Néptáncegyüttesben.1996 -ban tanulmányait egy református iskolában kezdi, ott aktívan részt vesz az énekkarban. Néptáncos ismereteinek köszönhetően, egy válogatáson bekerül az Operett színház gyermekszereplői közé.
1997 -től Operettszínházban szerepel , ahol a Hello, Dolly és a Muzsika hangja címû elõadásokban játszott. Gregor Józseffel, a legnagyobb magyar tenorral énekelt a Légy jó mindhalálig címû musicalben. Eközben a Gutenberg Művelődési Otthon színjátszó csapatában, a Musical Varázsban játszik.
1997 -ben a József Attila Színház Légy jó mindhalálig elõadásában Nyilas Misi szerepét kapta meg. Színészi képességeire itt figyelt fel Kalamár Tamás, producer. Meghívta szerepelni.
1999 -ben szülei még egy lakásban laktak miatta,de a feszültségek miatt megkérte őket költözzenek szét. 2003-ban16 évesen került A Barátok Közt sorozatba ahol 4 és fél évig szerepelt.


6 évig járt Csifó Dorinával.A forgatások alatt jöttek össze.A sorozatból autóbalesettel írták ki.
Édesanyja minden levelet, újságcikket és fényképet gondosan összegyűjt róla.

2004-2008 -ig magántanár segítségével végzi el a középiskolát.2007 -ben a szolnoki Szigligeti Színházhoz szerződött. Kiss József: Az angyalok nem sírnak című dráma egyik nagyobb szerepére jelentkezett .Azóta is a társulat tagja.
2008 -ban kiadta elsõ szólólemezét "Búcsúzz szépen el" címmel.Ebben az évben ismerte meg Nikolettet.Amikor Rómeó és Júliát alakították, amikor egymásba szerettek . 2009 -ben a Jetix Énekversenyen segített a döntősöknek. A nyertes Némethy Brigittával duettet is énekelt.
2007 -ben megtámadták a budapesti 7-es autóbuszon.Elrepedt a bordája is. 2010 -ben történt az első tárgyalás a 3 évvel ezelőtti verési ügyben.A vádlott felfüggesztett büntetést kapott.
2010 -től szinkron szerepet is vállal. 2012 tavaszán a 100 éves a szolnoki Szigligeti Színház gáláján több szerepben is látható volt.

Párjával Molnár Nikolettel védik a magánéletüket a média előtt.


Díjai:

A Veszprémi DAL-VIA-DAL Nemzetközi énekversenyen első díjat nyer
2012 - Vándorfesztivál Kecskemét - A legígéretesebb fiatal színész

Csifó Dorina:

Élete és karrierje:

1987. december 30.-án született Budapesten. 1992-ben kezdett járni Koltai Judit színitanodájába, öt évvel késõbb kiválasztották az Annie címû musicalbe, majd 1999-ben a Nyomorultakban kis Cosette volt, később pedig Gauroshe. Ezek mellett még játszott a Pomádé király új ruhájában és az Utolsó öt színben. Emellett szinkronizált és egy színtársulat tagja is volt, ahol régen játszott darabokból részleteket adtak elő, pl: Sztárcsinálók, József és a színes szélesvásznú álomkabát, Kölyök, Keve Kata, Légy jó mindhalálig, Hotel Menthol stb. 2003-ban szerepett kapott a Barátok Közt című tv sorozatban, ahol Temesvári Noémi szerepét kapta meg. 2007-ben otthagyta a sorozatot. Utána megalapította első lányzenekarát, a CS.I.F.O.-t. 2011. szeptemberében hozzá ment Hanning Viktorhoz. Nem rég kiderült, hogy babát hord a szíve alatt, méghozzá egy kisfiút. A csöpség várhatólag 2012. októberében fog megszületni.

Érdekességek:

- Kedvenc városa: Budapest
- Kedvenc zenéje: rockzene, musical
- Kedvenc regénye: Arche
- Kedvenc filmje: Requiem egy álomért,Csokoládé, de nagyon szeretem a horrorfilmeket is
- Kedvenc színésze: Johnny Depp
- Kedvenc színésznõje: Angelina Jolie
- Kedvenc állata: ló, elefánt
- Kedvenc itala: icetea
- Kedvenc étele: mindent szeretek, kivéve a paradicsomos káposztát és a kocsonyát
- Kedvenc színe: piros, fekete, fehér, kék
- Kedvenc ruhadarabja: minden, amin koponya van
- Kedvenc együttes, énekes: Queen, Daniel Beningfield
- Kedvenc sport: görkori, bicikli, túra
- Hobbija: lovaglás

Tagok:

Csifó Dorina és Dósa Mátyás dalszövegek (1 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább