Apey and the Pea

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 4 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 16634 alkalommal

Bemutatás:

Az Apey and the Pea 2009 végén alakult a Neck Sprain, a Trillion és a már feloszlott Kelly Hits the Blue Sky illetve a Remembering the Steel (Pantera tribute) énekesének, Áron Andrisnak a szolo projectjéből átalakuló Stoner, Grunge trioja, ezenkívül még tagok Prepelicza Zoltán (Wrong Side of the Wall, ex- Superbutt, ex-Remebering the Steel), Makai László (The Last Charge, ex- Superbutt, ex- Remembering the Steel). A zenéjükre leginkább jellemző stoner, blues elemek a 90-es évek harmóniáit elevenítik fel két szólamú "seattle-i" hangzású énekeikkel. A zenéjük alapköveiben azonban érzékelhető a sludge, a groove metal, illetve a lassú doom vonal is mely legnagyobb hatásaiktól származik mint pl Pantera, Down, Crowbar.

Biográfia:

A trió debütáló két számos lemezelőzetese "Better Maxi" néven lett meg jelentetve az interneten 2010. Junius 26-án. Ezután egy évvel később 2011 március 14-én jelentették meg az öt számos The Day Ends című anyagukat. Az utolsó koncertet 2011 augusztusában adták a Dürer kertben Keith Caputo előtt, ezután Áron Andris Londonba utazott hogy szerencsét próbáljon. 2012 Júniusában ismét visszatért Magyarországra, így egy év hallgatás után a zenekar ismét összeállt. A három tagú banda jelenleg az első nagy lemezén dolgozik amit várhatóan a 2013-as év elején adnak majd ki.

Tagok:

Albumok:

Apey and the Pea dalszövegek (34 db):

80

Abraham

Acid

Akhenaten

Belphegor

Birth

Black Lamb

Black November

Bullet the Red Piker

Day Ends

Death

Devil\'s Nectar

Golden Goat

Hashman Blues

Hellish

Hex

I, The Rope Eater

Judas

Leprechaun Skin

Methusalem

Nay

Nazareth

Owl

Pothead

Reverend Green

Slaves

Stone Cold True

The Errorist

The Four Horsemen

The Late Great Satan

The Rite

The Upperhand

Timeless

Woman

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2022 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább