Apey and the Pea

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 4 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 18127 alkalommal

Bemutatás:

Az Apey and the Pea 2009 végén alakult a Neck Sprain, a Trillion és a már feloszlott Kelly Hits the Blue Sky illetve a Remembering the Steel (Pantera tribute) énekesének, Áron Andrisnak a szolo projectjéből átalakuló Stoner, Grunge trioja, ezenkívül még tagok Prepelicza Zoltán (Wrong Side of the Wall, ex- Superbutt, ex-Remebering the Steel), Makai László (The Last Charge, ex- Superbutt, ex- Remembering the Steel). A zenéjükre leginkább jellemző stoner, blues elemek a 90-es évek harmóniáit elevenítik fel két szólamú "seattle-i" hangzású énekeikkel. A zenéjük alapköveiben azonban érzékelhető a sludge, a groove metal, illetve a lassú doom vonal is mely legnagyobb hatásaiktól származik mint pl Pantera, Down, Crowbar.

Biográfia:

A trió debütáló két számos lemezelőzetese "Better Maxi" néven lett meg jelentetve az interneten 2010. Junius 26-án. Ezután egy évvel később 2011 március 14-én jelentették meg az öt számos The Day Ends című anyagukat. Az utolsó koncertet 2011 augusztusában adták a Dürer kertben Keith Caputo előtt, ezután Áron Andris Londonba utazott hogy szerencsét próbáljon. 2012 Júniusában ismét visszatért Magyarországra, így egy év hallgatás után a zenekar ismét összeállt. A három tagú banda jelenleg az első nagy lemezén dolgozik amit várhatóan a 2013-as év elején adnak majd ki.

Tagok:

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább