Ámokfutók

Zenei irányzat: szinti-pop, club, dance
Albumok: 3 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 78787 alkalommal

Bemutatás:

Az Ámokfutók egy magyar könnyűzenei együttes. Egyik legismertebb daluk a Szomorú szamuráj. Ezt több tucat siker követte, mint például Robinson, Hold dala, Meghalok 1 csókodért, Bújj mellém , Csak a csillagok, Ne sírj, Neked adom, Érted fáj, Szerelem hajnalán, Maradj velem és még sorolhatnánk egészen a Nem számít slágerig.

Biográfia:

1993 tavasza , egy hihetetlen story kezdete ...
Kozso, a megszállott zenész, zeneszerző, szövegíró , úgy dönt, szerencsét próbál a profik csillogó, sikerekkel kikövezett, és elérthetetlennek tűnő világában.. Feladja rocker életét, búcsút int a tehetségkutatóknak, fülledt és fanatikus rock imádókkal telezsúfolt kulturházas buliknak, a fesztiváloknak, a frenetikus sikerű heavy metal és glamrock partykon szétnyúzott gitárjának, a vég nélkül átbulizott éjszakáknak... Búcsút int az ismeretlenségnek – és belevág élete igazi, meghatározó Kalandjába. Dédelgetett álmát váltja valóra akkor, mikor ALVAJÁRÓK néven megalapít egy hamisítatlan techno triót. Hosszas keresgélés után felkéri Tanitát, az oroszlántorkú énekesnőt és Csontit, a testi-lelki jóbarátot és zeneszerzőt – dübörögjenek együtt a halhatatlanság felé. Kozso félreteszi rockzenész lelkét és éhes vadként kutatja, milyen műfajban lehetne meghódítani a közönséget... Tombol a techno-láz. Az európai listák élén a 2 Unlimited. Merész kihívás... Méltó cél, ledönteni a hazai bulik első számú kedvencét a trónról... De KOZSO – nem ismer lehetetlent! Fanatikus zenész, őrült alkotó, nyughatatlan Zseni – és győztes alkat! Szerencse csillaga most is a legnagyobb sikerek felé vezérelte! Éjjel nappal dalírás, rímfaragás, studió munka. Agyat próbáló egyeztetések, ötletelések, leállíthatatlan bizalommal átdolgozott éjszakák és nappalok. Felad mindent a cél érdekében. Vagyont, üzleti sikereket, a katedrát... Albérletbe költözik és minden pénzét és energiáját az új produkcióba öli...
KOZSO jól döntött, mikor ezt a hazánkban eddig ismeretlen zenei stílust lovagolta meg... S ím, a bomba robban! Magyarországon, - először a B.Tóth vezette Poptarisznyában - végre megszólal egy nyugati mintájú és minőségű techno – disco muzsika! Az emberek megőrültek! Újra és újra kérték a dalt! Kívánságlisták élén, rádió játszások megszámlálhatatlan tömegével – az ALVAJÁRÓK – tarol!!! Az új super Trio megteremti ezzel a lehetőséget újabb és újabb formációknak. Irány a listák élére! A ''Crazy Dance'' minden elképzelhető magyar játszási és toplistán ott van. Közös koncertek a csúcson lévő 2 Unlimiteddel, az akkor még kezdő Dj Boboval , a hipersztár Dr. Albannal… A Capellával, Ice Mc-vel ... És a lista csak bővül! A Budapest Sportcsarnok tizezres tömege üvölti önkívületben Kozso és az Alvajárók nevét!
A korszak zárásaként – több, mint kétszázötvenezer eladott példány, arany és platina lemez koronázta az Alvajárók működését. Kozso , a nyughatatlan, pörgős és mindig optimista művész, máig nem ismert okokból , kivált a projectből és önálló működésbe kezdett. Egy felelőtlen, ám számonkérhető igéret szerint – önéletrajzi könyvében mindenről lerántja majd a leplet... Ha itt az ideje... A siker rakéta száguld tovább. A szakma és a közönség izgatott kiváncsisággal várta a tincses sztár ujabb nagy dobását...
1993. decemberében megalakult: az ÁMOKFUTÓK.
Kozso úgy nyilatkozik, ez a név jobban tükrözi a hevületet, tombolást és országjáró száguldozást, valamint a még energikusabb és még trendibb zenét, mint a nyugalmasabb Alvajárók. Az énekes- zenész, körbejárja a szakmát. Vizslaként kutatja azt az ember, akit elcsábíthat új, induló csapatába... Pásztor László és Joós István ajánlására megkeresi a Neotonból ismert szerző-énekes, Jakab György fiát (Jeejee) . Azonnal közös hullámhosszra kerülnek s már találkozásuk másnapján elkezdik a közös munkát. Kozso beleveti magát az éjszakai életbe, hogy bárról-bárra járva megtalálja az új üdvöskét, az új csillagot. Így talál rá Tissyre. A dögös, energikus énekesnő gondolkodás nélkül mond igen az ekkorra már sztárként ismert és tisztelt Kozsónak. Sok-sok világjáró hajón eltöltött év után – megérezte, hogy élete lehetőségét kapja ebben a felkérésben... Az Ámokfutók ontja a slágereket: ''Bad Man'', ''Mr Casanova'', ''Hé, várj!'', ''Varázsolj el!” és a mindentvivő: Szomorú Szamuráj! A közönség fanatizálja a zenekart, isteníti és ikoni magasságokba repíti a dalszerző , kinyírt szemöldökű , tincses szépfiút. A csapat, ebben a felállásban 2 albumot jelentet meg. Mindkettő arany-, majd platinalemez lett. Már itt átlépik a bűvös negyedmilliós eladási határokat!

Az Ámokfutók extrém, énekes- rappere ekkorra már felfoghatatlan kultuszt teremtett maga körül. Rajongók százezrei éneklik dalait . Fan Klubok százai alakulnak. Az utcákon, városokban itt-ott leállíthatatlanul feltűnnek a fanatikus Kozso-imádók – tincsekkel, kinyírt szemöldökkel és hajjal. A közönségben, egy-egy koncert alkalmával egyre több és több ember jelenik meg Kozsotinccsel – így tisztelegve a nagy popsztár előtt! De a zenegépezet bedarálja a békés harmóniában dolgozó formációt. Jee-Jee és Tissy egyre jobban eltávolodik elképzeléseiben a mindig szenzációt kereső , nonstop dübörgő és alkotó Kozsótól... A szakítás elkerülhetetlen....A szerző – énekes, ismét robbanásra kész! Majd, az önéletrajzi könyvében... – hárít el minden puhatolódzó újságírót. Titokzatos mosolya, és néhány megfejthetetlennek tűnő megjegyzése mégis sok mindent elárul a szakmának és az őt dicsőítő közönségének, rajongóinak.. – a jövőről... Ő, kesergés helyett újabb atomtámadást indít a zene világegyetemében.
1996-ban két közös Ámokfutók album után, az örökké megújuló Kozso, ismét önállósítja magát: úgy dönt, - egyedül békésebb és jobb. Az Ámokfutók ekkortól , hivatalosan is, egyszemélyes zenekar, csak meghívott vendégekkel és studiózenészekkel dolgozik. Kozso a zeneszerzés mellett megkezdi leendő saját produceri és kiadói cége megalakításának előkészítő munkálatait. Tárgyal a Warner-Magneotonnal, akik segítségével eddigi működése is oly sikeres volt.
1996 októbere
Candy és Noa érkezése... Az Ámokfutók egy színesbőrű és egy szőke táncosnővel folytatja hódító útját. Kozso nem nyugszik: megszületik a ''Robinson" és a Dj. Dominique-kal közös szerzemény és megahit: a ''Hold dala''. A közönség és a rajongók minden elképzelést felülmúlva , fantasztikus lelkesedéssel fogadják az új zenei köntöst. Kozso és csapata egy évre előre lekötött megakoncertekkel pakolja tele naptárát, Magyarországon és a környező országokban.

A lista díszes: Captain Jack, Mr. President, Yakida, Mo-Do, N-Sync, Ice MC, La Bouche…East 17... szinte minden menő sztárral egy színpadon. A háttérben őrületes előkészítő munka folyik: készül a Bestiák női trió bemutatkozó albuma. Kozso ismét inkognitóba vonul, hiszen kiadói szerződése miatt csak ''Sam Ray'' ( azaz : Szamurai ) néven szerepelhet a lányok lemezén, melynek társproducere is. Az eredményt tudjuk: a Bestiák az ország legsikeresebb női bandája lett: aranylemez, platina album, Arany Zsiráf-díj, MTV Awards.

Az Ámokfutók nagymestere nem nyugszik. miután harmadik lemeze után is átvehette az aranylemezt, belevágott a nagy megmérettetésbe.
1997. november 20.
Ismét váltás: profi táncosokat keresett maga mellé, így talált rá Vicre (akit meg is bízott egy másik , titkos projectje koreográfiáinak elkészítésével), Sandrára és Susie-ra (őket, a Bestiák mellé osztotta be táncokat koreografálni ...).

Lázas készülődés, hihetetlen várakozás előzi meg az új Ámokfutók album megjelenését. A sajtó és a média kíváncsi, vajon sikerül-e a töretlen sikersorozatot folytatni. Sőt, feljebb és feljebb tornászni? A válasz : I G E N !!!!!
Eljött a várva várt nap. Emberek ezrei kígyóztak a fővárosi bevásárlóközpont, a Pólus center falai között. Mind a dedikálással egybekötött lemez megjelenésre várva. Az Ámokfutók : Van valami című albuma az év szenzációja. . A ''Meghalok 1 csókodért'' című új Kozso dal az ország minden rádióállomásán az első és lekörözhetetlen. Kozso és új társasága viharzik minden létező helyen: a legnagyobb bulik nincsenek Ámokfutók nélkül. Kozso olyan új zenei trendet teremt stylusával, muzsikájával, ami forradalmat indít el a szakmai körökben. Közben szállingózik a hír: a sztár Producer – énekes-szerző, szupercsapattal rukkol elő. A nevük : SHYGYS... Öt zseniális énekes fiú, persze a Kozsotól megszokott profizmussal tálalva és elkészítve. Kozso immáron önálló producer is. Cége, a SAMURAI Songs Records a Warner Music Hungary és a Magneoton legjövedelmezőbb befektetése és arany tojást tojó tyúkocskája lett. Kozso a kulisszák mögött zeneszerzőként és szövegíróként tucatnyi előadónak ír dalt. Hogy csak néhány nevet említsünk: Zámbó Jimmy, Gergely Róbert, Szulák Andrea, Hip-Hop-Boyz , Siposef Tamás, Bódish , Delhusa Gjoni ... és a sor egyre bővül és bővül... A magyar könnyűzene állócsillaga olyan termékeny, hogy studiójából és legendás, romantikus szívéből, hetente kerülnek ki a slágerek. Bármihez és bárkihez adja nevét- tuti siker!

Miközben karácsonyra – nem egészen egy hónap alatt- bearanyozódott az új Ámokfutók album, január első felében megjelenik a ''Shygys - Hello'' című maxija. Megdöbbenés és rajongók tízezreinek imádatával március 8.-án itt a bemutatkozó lemez! Az új fiú sikercsapat nem egészen három hónap alatt több , mint százezer példányt ad el a Szomorú Szamuráj által írt dalokból!
1998. március 8.
A SHYGYS, már Kozso lemezcége, a Samurai Songs és a Warner-Magneoton közös kiadásában jelenik meg. Az eredmény ismert: a debütáló korong arany, majd platina album lesz. Az Ámokfutók pedig megcsinálta azt a csodát, ami Magyarországon az utóbbi évben senkinek sem sikerült: dupla platina albumot.
1998. december 6.
Megjelenik a ''Bestiák/Nem kérek mást'' című második albuma, amelyről a Fáj még, ha néha felhívsz a líraibb, romantikusabb vonalat felvállalva a lányokat pillanatok alatt visszalopja a közönségük szívébe. Sikerútjára indul a Picasso Branch! A csapat háromszoros aranylemezes előadóvá turbózza fel magát, a sztárproducer védőszárnyai alatt!
1999. – Ezüst Eső!
A MÁGUS eddigi mérlege : négy lemez. Arany és platina korongok…Minden létező magyar díj besöprése: az Év Zenekara, az Év legjátszottabb Dala, az Év Hangja, PopCorn magazin díj, a Bravo Otto Díj... És több, mint másfél év várakozás, tucatnyi sláger után -
végre itt az ötödik Ámokfutók album: az Ezüst Eső! Tizenegy vadi új dal – tizenegy titok…
A ''Meghalok egy csókodért'' frenetikus sikere után az induló sléger a Ne sírj! Az új nóta és az ebből kimásolt kislemez méltó trónkövetelő.
Mesebeli videoklipjével az Ámokfutók nem csak az év legjobb lemezének díjára, de a legjobb videoklip dicső címre is joggal és eséllyel pályázik. Az Ezüst eső címet viselő 5. Ámokfutók album minden ízében profi munka, de Kozso hitvallása szerint ''első a közönség!'', így a borító is tartogat meglepetéseket: Kozso eleget tesz rajongói kérésének és megosztja a dalok születésének titkait mindenkivel.
A lemezre Kozso meghívta egy dal erejéig a három romantikus Bestiát is – Honey, Bedy és Bee a ''Hepidéj'' című muzsikában bűvöl el bennünket. Hála a profi managementnek és a szponzoroknak ( Casio G-Shock, Danubius, Cracker) óriási kampány kísérte az új lemezt. A felállás is jól bevált: Kozsot két gyönyörű táncos-koreográfus tündére – Susie és Sandra – kíséri.
2000. október 26.-án
A Szerelem Hajnalával, új korszak nyílik az Ámokfutók életében. Ezzel a címmel jelent meg Kozsónak és csapatának vadonatúj albuma, amely minden eddigi sikert felülmúlt! Már előjegyzésben platina lemez lett ! Eddig ez csak a Neoton Familiának és az Eddának sikerült! Kozso tehát ismét duplázott! Túlszárnyalta előző lemezének eladásait, színvonalát és ismét nagyon magasra tette a mércét. Mind önmagának, mind a munkásságát vérszomjas szörnyként figyelő szakmának! A közönség imádata és bizalma töretlen. Az album munkálataira felkéri a Jamiroquai-jal , Rick Astley-vel, Kylie Minogue-gal éveken keresztül dolgozó producer , hangmérnököt: Mark McGuire-t. A híres angol zenei szakemberrel két hónapig dolgozott a legnagyobb titokban , szigorú védelemben az Aquarium studió falai között...
A TV 2, az album kampánya mellé áll, kiemelt promócióval támogatja a korongot.

Az Érted fáj című bevezető single után a január végén megjelent második maxi, az album címadó dalából készült (A Szerelem Hajnalán). Ennek a videoklipnek az elkészítésére is a világhírű Coca-Cola reklámok rendezőjét, Igor Kusicot kérte fel Kozso.Nyári meglepetésként pedig július közepén került a boltokba a harmadik kislemez, melynek címe: Ha dalunk egyszer véget ér.
Az Ámokfutók 2001. október elején új albummal jelentkezett:
Best Of 500 000. Kozso ekkorra már túl volt a 890.000 ezredik lemez eladásán , de mivel az egymilliós bűvös határt nem érte még el, a hangzatosabb fél milliót választotta a válogatás címének. Úgy döntött, itt az ideje annak, hogy a nagy kedvenceket csokorba gyűjtse – többek között: ''Meghalok egy csókodért'', ''Szomorú Szamuráj'', ''Hold dala'', ''Bújj mellém'', ''Csak csillagok'', ''Ne sírj'' stb.

Kozso új dalokkal is szeretett volna köszönetet mondani a közönségnek, így a már ismert kedvencek mellett két kuriózum is szerepel az albumon. Az egyik ezek közül a ''Legyen tiéd ez a nap'' című felvétel. Kozso ezt a himnuszt a Speciális Olimpiai Bizottság kérésére készítette el. A felkérést nem véletlenül címezték Kozsonak, hiszen mindig is szívesen vett részt jótékonysági programokban. Magát a Speciális Olimpia rendezvényeit is támogatta. A másik új dal (''Nem akarok sírni többé már") igazi meglepetés, melyben Kozso latinos temperamentuma is megmutatkozik, bizonyítva ezzel a szerző sokoldalúságát. A Best of korong, tarol a magyar könnyűzenei piacon. Több mint kétszázezres eladást generál. „ Mintha az egész ország Kozso dalokat akarna hallgatni!” –nyilatkozta az SSR marketing igazgatója büszkén.
2001 decembere
Kozso szerződést bont a Warner Magneoton kiadóval, karrierje elindítójával. Közös megegyezéssel válnak el útjaik. Pásztor László és Joós Pisti hasznos tanácsokkal ellátva engedi útnak a lemezcég büszkeségét. Kozso a mai napig mély tisztelettel és hálával nyilatkozik jótevőiről, hiszen nekik köszönhet mindent.
De, mint azt már megszokhatta és el is várta a közönség Kozsótól – a háttérben újabb és újabb produkciók készülődtek. Taboo, West Company, Take on Me, All for Love...Dina, Shine...
2003 januárja
A TV 2 kérésére Kozso beköltözik pár napra a VIP Big Brotherbe. A nézettség igazolja a tévé producereinek jó választását Kozsót illetően. A művész Gangszta Zolee, Kapócs Zsóka, Harsányi Levente, Növényi Norbert és még jónéhány sztár lakótársaként szórakoztatja a nézőket.
2003 áprilisa
A Best of 500.000 válogatás album töretlen sikerein felbuzdúlva, a hazai pop-dance műfaj koronázatlan királya – KOZSO – megörvendeztette az új ÁMOKFUTÓK dalokra vágyó közönséget egy minden eddiginél komolyabb és slágeresebb lemezzel – a SOHA VÉGET NEM ÉR koronggal.
Ez a csapat nyolcadik anyaga. 14 frenetikus, utánozhatatlan Kozso- remekmű! Az énekes úgy dönt, felkéri a Franciz and Lepont szerzőpárost, a Backstreet Boys házi slágergyárosait egy közös produkcióra. A világhírű zenészek elfogadták a felkérést. A soha véget nem ér című dalt a szerelmes rajongók egészen a hazai rádiók slágerlistájának első helyéig szavazták fel...
Kozso mindeközben a lemezt megjelentető Danubis Sales House Records és a népszerű , országos rádió művészeti producere lett, hiszen függetlensége óta, nem élt egyetlen felkéréssel sem.... Az Ámokfutók, erről az albumról, három videoklipet forgatott, ( Maradj velem, Te vagy minden álmom, Soha véget nem ér...) Koós Gergő és a rendező tehetség: Tóth Geri segítségével.
Kozso 2004-ben szerződést ír alá az RTL Zene Klubbal, aminek zenei produceri állását is betölti. Itt a háttérben gőzerővel folynak a munkák a Két Zsivány, Ricky és az All for Love produkciók körül.
2004 márciusa
Kozsot felkérik a magyar televiziózás történetének eddigi legnézettebb műsora, a Sztárbox, egyik résztvevőjének. Kozso három hónapos edzés után áll szorítóba Bebe ( egykori Picasso Branch tag ) ellen. Bár a meccset egy téves pontozásnak és félreértésnek köszönhetően elveszti, a közönség a mennyekbe dicsőíti a törékeny lelkű popsztárt bátorságáért.
2004 októbere
Megjelenik a IX. Ámokfutók lemez, Kozso és az Ámokfutók/ 9 – címmel.
Különleges apropó, hogy az albumon először szólal meg énekesnőként Susie, a szobor testű koreográfus. Jeanette a másik bombázó táncoslány, a dögös rapper szerepét vállalja magára. A közönség mámorosan ünnepli az új felállást. A koncerteken apró darabokra szedik szét a zenekart.
Kozso megkezdi a tárgyalásokat egy amerikai managementtel , tengeren túli karrierjének előmozdítása érdekében. Többször kiutazik az USA-ba, tárgyalásokat folytat producerekkel , studió tulajdonosokkal, zenészekkel. Minden követ megmozgat egy új karrier lehetőség érdekében.
A kilencedik lemez szédületes tempóban fogy a boltokból – hála az RTL Zeneklub tökéletes terjesztő hálózatának és a profin megszervezett tévé kampánynak. Az SSR eladási adatai szerint , az Ámokfutók megközelítette a másfélmilliós álomhatárt.
2005 márciusa
Kozso belevág élete másik nagy kalandjába.
Maga mögött hagyja Magyarországot. Irány Amerika! Felpakolja táncoslányait, kedvenc hangszereit, néhány személyes emléktárgyat – és már repül is az óceán felett... Kiköltözött Kaliforniába. Egy los angelesi producer cég felkérésére dalokat ír kezdő művészeknek. Mindezt minden felhajtás nélkül, a legnagyobb diszkrécióval teszi. A sajtó, a tévék, az újságírok izgatottan várják a fejleményeket. A rajongók emailek és levelek ezreivel bombázzák a weboldalt és a fanklubot. Hová tűnt az Ámokfutók? Száznál is több koncertet mondott le a csapat, a nagy világ karrier érdekében. Kozso saját bevallása szerint : csak teszi a dolgát... A sikerhez rögös út vezet - vallja. Álmatlan éjszakák, megállás nélküli munka a hangszerek mögött, kapcsolatok felkutatása, talpalás és alázat, minden percben... Ismeretlenként létezve , több mint tíz év dícsősége után... De Kozso tudja mit csinál, miért áldoz fel dolgokat....
... És megint nyer! Ez az ember nem tud veszíteni! Manuel Seal védőszárnyai alatt Atlantába teszi át székhelyét, hogy a Grammy díjas record producer és songwriter segítségével ( Usher, Mariah Carey, TLC, Mary J.Blige) egyengesse haladását.
Néhány hónap múlva, Kozso megkezdi zeneszerző munkálatait a new yorki Right Track Recording studióban , olyan dicső és híres elődök nyomában, mint Jennifer Lopez, Elton John, Shakira, Anastasia, Beyoncé... Napi 15 óra munka . Alkotás. Chach Chachinovic zenei producer és hangmérnök segítségével New York állam legsikeresebb mammaronecki studiójában találja magát, ahol elkezdi saját angol nyelvű lemez anyagának felvételeit, mint dalíró és társ producer...
Két év amerikai turnézás következik. Huszonöt államban, több mint hetven klubban. Kozso elszánt. Tízezernyi zeneimádón keresztül teszteli szerzeményeit, egy új világban, angol nyelven... Imádja a turnébuszozást, az élő bulik varázsát , és a hálás közönséget.
2008 februárja
Megjelenik az Ámokfutók 10. albuma –Ami jó, ami szép címmel. De csak Romániában!
Kozso betartotta az erdélyi közönségnek tett igéretét és olyan dalokat írt erre a korongra, amik addig soha nem publikált még Magyarországon. Az album terjesztésében egy sikeres romániai kiadó működött közre és egészen a platina lemezig repítette a csapatot! A Szomorú Szamuráj nem bízta a véletlenre most sem munkáját... Két angol nyelvű dalt is rárakott meglepetésként a cédére. Teltházas koncertek, tizezer fős fesztiválok, dedikáló körút az országban... Transzparensekkel, Kozso ereklyékkel aláírásra várakozó fanok ezrei minden városban... A népszerűség töretlen!
Kozso mindeközben gőzerővel veti bele magát a tévézésbe... Frei Tamás új Afrika showjának, a Sztárok a fejükre estek című realitynek legnépszerűbb szereplője, Kucsera Gáborral együtt. Egészen a döntőig szavazzák rajongói... Aztán Hal a tortán, Vacsoracsata, Édes négyes... és még számtalan népszerű tévés műsor sztárja...
2009 decembere
Kozso egy külföldi koncertkörűtja alkalmával, felfedezi magának és csapatának a csodás hangú és szépségű Keirát, aki akkor még egy négy tagú pop formáció tagjaként áll a színpadon. A zenész-producer semmitől sem félve, tárgyalásokba bocsájtkozik a kezdő zenekar managmentjével és zenészeivel, hogy meggyőzze őket arról – Keirának mellette a helye. A siker és a csillogás színpadán! Az üzlet létrejön – Keira megkezdi a próbákat az Ámokfutók tánctermében, hogy már a nyári turnén a Szomorú Szamuráj mellett őríthesse meg a közönséget... Kozso azonban, még vár a nagy bejelentéssel. De ami késik, nem múlik...
2010. december 06.
Végre! Több, mint öt év után, Kozso és az Ámokfutók megjelenteti legújabb és egyben legszenzációsabb lemezét, a Kozso: Újratöltve című vadonat új és Best of zenei albumot. Különleges csemegeként, Kozso ezen a lemezen mutatja be új énekes-táncosnőjét, a szépséges Keirát. A visszatérő albumról első kislemez dalként a Nem számít című slágert másolják ki és küldik szét az ország és Európa rádió állomásainak. A dalt, jelenleg is hetvennél több helyen sugározzák napi rotációban. Több, mint 16 év után, újra egymásra talált két egykori barát és zenésztárs: Kozso és Csonti ( Alvajárók). Hogy a művészek megünnepeljék és emlékezetessé tegyék ezt a pillanatot, azonnal munkához láttak és leforgatták az Ámokfutók legújabb, szenzációs videóklipjét. A Nem számít dal Keira kedvence a korongról, a Kitsid vad a lány című eposszal együtt. A meseszép énekesnő ezernyi arcával kápráztatja el a nézőket minden snittben....
Mindezzel egyidőben, beindul az Ámokfutók és Kozso hivatalos Facebook oldala és website-ja: a www. amokfutok. hu Cél, a csillagok!
Kozso ismét egy tévés nézettségi sikerlistákat ostromló főműsor az Ezek megőrültek – sztárja, a Tv 2 kereskedelmi csatornán....
2011-ben pedig ismét hatalmas vállalkozásba kezd megalkotja a Jukebox Babiez 5+1 tagú dögös, szókimondó és a fantasztikus hanggal megáldott lánycsapatot.

Tagok:

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

kicsilany27 Hozzászólás ideje: 2010-08-16 21:15:15

Utolsó bejelentkezés:
2015-01-05 09:02:42

Véleménye a(z) "Ámokfutók" előadóról:

Nekem soha nem volt ez a szám a kedvencem,söt az egész "ámokfutúk"sem az én stilusom mégis "Valaki"szivembe lopta a e zenét.Ahányszor meghallgatom,szivemben édes emlékek újra és újra életre kelnek!Tudod és Tudom h,amig élek szivemben-lelkemben örizzlek és nem felejtelek!!!

matyinos Hozzászólás ideje: 2010-02-10 11:43:23

Utolsó bejelentkezés:
2012-09-07 18:48:58

Véleménye a(z) "Ámokfutók" előadóról:

Az egyik legjobb száma az Ámokfutóknak. NAGYON IMÁDOM!!!

keszegecske Hozzászólás ideje: 2008-11-05 09:27:44

Utolsó bejelentkezés:
2013-02-19 21:25:04

Véleménye a(z) "Ámokfutók" előadóról:

Imádom ezt a számot!:)

ri_csi Hozzászólás ideje: 2008-05-01 21:11:20

Utolsó bejelentkezés:
2012-01-13 14:12:06

Véleménye a(z) "Ámokfutók" előadóról:

Sziasztok! aki tudna az küldjön már nekem ámokfutók kottákat! előre is köszönöm! [*** moderálva ***]

hajnerl Hozzászólás ideje: 2008-01-20 19:15:00

Utolsó bejelentkezés:
2010-05-22 11:19:13

Véleménye a(z) "Ámokfutók" előadóról:

Sziasztok! Akinek van pár Ámokfutók száma az küldjön nekem pls!! [*** moderálva ***] a címem(e-mail) Kösziii

simike Hozzászólás ideje: 2008-01-03 17:16:16

Utolsó bejelentkezés:
2008-01-03 16:41:09

Véleménye a(z) "Ámokfutók" előadóról:

szia!tudnál nekem számokat átküldeni msnen???köcce pusz jahh az [*** moderálva ***]

Vassne_Mary Hozzászólás ideje: 2007-08-22 15:42:54

Utolsó bejelentkezés:
2000-01-01 00:00:00

Véleménye a(z) "Ámokfutók" előadóról:

szép számaik vannak,csak aza gondom,hogy keveset hallani õket!mert nekem õk is a kedvenceim közé tartoznak,és szivesen hallgatom õket!

© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább