Endorphin Lab

Zenei irányzat: alter
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 15717 alkalommal

Bemutatás:

A zenekar 2010-ben alakult, de az első életképes felállás 2011 januárjára tehető. Zenéjükkel sok stílust és tágas életkort fednek le. Szövegeik az életről szólnak semmi kerteléssel, de azért mindenféle trágárságot mellőzve.

Biográfia:

2010 közepe - megalakulás (Sziklai Zoltán, Pálmai Zsolt és Somogyvári Dániel) 2010 november - Kis Dávid (gitár, vokál) beszáll a zenekarba 2011 január - Zsolt kiszáll a zenekarból és Dávid egyik barátja Várda Áron kerül a dobok mögé 2011 február - Felveszik az első kislemezüket, amit márciusban meg is jelentetnek szerzői kiadásban 2011 március - Elkészült a honlap, ahonnan le lehet tölteni az elkészült EP-t 2011 május - Megtartják az első koncertjüket a Rocktogon Pub&Roll-ban Budapesten 2011 augusztus - 11 számot készülnek felvenni a Bendegúz Hangstúdióban Kiskunhalason

Tagok:

Kis Dávid

szóló gitár

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább