Új Idők

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 9552 alkalommal

Bemutatás:

Az ÚJ IDŐK együttes 2009-ben alakult Tapolcán. A név kettős jelentésű a rockzenekar vonatkozásában. Egyrészt visszautalás az igaz, magyar értéket képviselő, a maga idejében legnagyobb példányszámú irodalmi hetilapra, annak szellemiségére, m
ásrészt a jelenkor problémáit sem hagyják szó nélkül. A zenekar szövegei őszinték, de nem sorolhatók a szépirodalomhoz, inkább a sajtó egyes műfajaihoz állnak közel. Az Új Idők, korunk ellentmondásaira hívja fel a figyelmet a szövegekben, legyen szó egyéni, helyi, vagy éppen globális problémáról. Téma a mulandóság, a felelőtlenség, a környezetszennyezés, a politika, a történelem. Lényeges, hogy kizárólag saját számokat játszik az együttes, valóban új úton jár az Új Idők, nem a mások által kitaposott ösvényen botorkál. Nem mások nyomdokain lopakodik, nem csipeget innen-onnan megkezdett tortákból, lerágott csontokból, hanem vulkán módjára új utat tör magának. A lehetőségek palettája széles, és ezzel él is a csapat.
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább