Bestiák

Zenei irányzat: pop, club dance
Albumok: 7 db
Megtekintve: Ma 5, összesen 41996 alkalommal

Bemutatás:

Tagok:
Moór Bernadett (Bedhy)
Papp Henriett (Honey)
Somorjai Ilona (Bee)

Biográfia:

A Bestiák, BST egy magyar lánybanda. A lánytrió 1997-ben alakult Budapesten, a csapat menedzsere Kozso volt. Tagjai Bedy (Moór Bernadett), Honey (Papp Henriett), Miss Bee (Somorjai Ilona). 1997-ben jelent meg első Bestiák című albumuk, amely Arany Zsiráf-díjat nyert Az év legsikeresebb felfedezettje kategóriában. Egy év múlva 1998-ban megjelent második albumuk Nem kérek mást címmel. Szakítottak producerükkel Kozsoval és BST néven folyatták pályafutásukat, ekkor a producer beperelte őket az elmaradt haszon miatt. A pert végül a Bestiák nyerték meg. 2001-ben az együttes feloszlott. Bedy vagy Bedhy szólókarrierbe kezdett, 2008-ban adta ki első albumát, Elkésni szépen kell címmel. Bee-vel együtt a Smile zenekar oszlopos tagja. Családanya férjével és két fiával él. Miss Bee Fix TV-ben tűnt fel, 2002-ben a Zenith egyik énekesnője lett, majd a Too Close végül a Smile együttes tagja lett. 2003-ban újságíróként is dolgozott, később sminkessé képezte magát. 2006-ban a Tomcat Band, a Society Six and Sirens és a No Stress Bandben énekelt. 2007-től a Moulin Rouge dívája lett. Honey férjhez ment, aztán elvált, jelenleg kozmetikusként dolgozik, emellett gyerekeknek táncot oktat.Honey és Kis Bestiák címmel gyermek lemezt készített. 2011-ben bejelentették,hogy újra összeállnak, ebben DJ Dominique segíti őket. 2014-ben két főre apadt a csapat: Bedhy és Bee folytatja a Bestiákat. Honey életébe jelenleg nem férnek bele a fellépések.
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Mariannbaba Hozzászólás ideje: 2007-06-19 19:13:00

Utolsó bejelentkezés:
2000-01-01 00:00:00

Véleménye a(z) "Bestiák" előadóról:

Sziasztok! Akinek megvan a szám az légyszi küldje el nekem e-mailben! Ha inkább msn-en küldené,akkor is írjon erre a címre, mert akkor megadom ott a címet! Elõre is [*** moderálva ***]

© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább