Zöld Gomb

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 11500 alkalommal

Bemutatás:

Mi, a Zöld Gomb együttes tagjai, a Fokoláre Mozgalom fiataljaihoz tartozunk, egy olyan közösséghez, ahol a kereszténységünket együtt éljük meg. Lemezünk egy meghívás arra, hogy az egoizmussal szemben, mely nem veszi figyelembe a többiek szükségleteit és elvárásait, merjük életünk középpontjába a másikat helyezni. Ez akkor válhat valóra, ha mindannyian megtesszük a saját lépésünket.
A mai világban sokszor nem érzi magát értékesnek mindenki, bárki bármit tehet annak nincs következménye, nem figyelünk egymásra, nem igazán merünk elköteleződni sehová. Sokakat áthat egy reménytelen beletörődés, hogy a világ ilyen amilyen, ezen már nem lehet változtatni, mindenki mindenre zárt, igazából nem is tudjuk, hogy azért élünk, hogy dolgozhassunk, vagy azért dolgozunk, hogy élhessünk. De, nekünk van erre egy válaszunk!

A cd-nk üzenete az lenne, hogy igen is, nem reménytelen a helyzet, változtathatsz rajta, és ha megteszed minden pillanatban ezt az egy lépést, rájössz, te is nagyon értékes vagy, és Isten nem véletlenül teremtett olyannak amilyen vagy! Az élet egy hatalmas lehetőség, hogy boldoggá tehessünk másokat, és igen, van egy igazi cél, amiért érdemes minden nap felkelni és tenni a dolgunkat, megvalósítva a rólunk alkotott szeretet-tervet!

Jelenleg is nagy erőkkel folynak a készületek, most voltunk felvenni stúdióban a dobsávokat, már fel van így dobolva a számok fele! Gőzerővel folynak az énekpróbák, énekórák (!), és folyamatosan szervezzük és gondolkodunk, hogyan lépjünk tovább. Be kell vallanunk, most egy nem könnyű helyzetbe kerültünk, mivel egy jól kijelölt út leszakadt előttünk, és új lehetőségeket kell találnunk! Annyi biztos, hogy nem adjuk fel!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

stuti Hozzászólás ideje: 2011-12-03 12:19:41

Utolsó bejelentkezés:
2018-01-03 18:29:56

Véleménye a(z) "Zöld Gomb" előadóról:

Hamarosan jön még a többi.

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább