Apollo 23

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 7246 alkalommal

Bemutatás:

A csapat három énekesből állt össze 2011-ben: Varjó René, Kumich Tamás, Nánássy Tibor.
A csapat tagjai, mint önálló énekesek érkeztek az X-Faktor tehetségkutató verseny második szériájába. Mindhárman zenei alapképzettséggel, tele reményekkel, álmokkal indultak a versenyben. A válogatókon egyenként is hatalmas sikerrel debütáltak, de az igazi áttörést a közös éneklés hozta meg számukra. A mentorok ötlete alapján végül csapatban folytathatták az éneklést, és mint zenekar: Apollo23 néven, először 2011. október 15-én léptek a közönség elé.
Tomi kivételével a fiúk számára már nem volt ismeretlen a zenekari formáció: míg René korábban a The Promyss zenekarban, Tibi a Hegylakókban bizonyította eltökéltségét az igényes zene iránt.
A csapatra jellemző összhang, énektudás, színpadi megjelenés, kitartás, valamint a rajongók szüntelen szeretete és támogatása mind-mind bizonyítja, hogy méltó várományosai a hazai, illetve remélhetőleg a későbbi nemzetközi zenei sikereknek.
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább