ZBB - Zöld a Bíbor Band

Zenei irányzat: Hard Rock
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 10552 alkalommal

Bemutatás:

Tunyogi Péter tragikus halála után két zenésztársa, Fischer László és Kékesi”Bajnok” László úgy döntöttek, hogy létrehoznak egy új zenekart.

A terv az volt, hogy mindenképp új dalok szülessenek, egy új bandától. A dobok mögé Donászy Tibor került, a billentyűs Nagy Zsolt, az énekes Kiss Zoltán lett, megalakult a Zöld a Bibor Band. Elkezdődtek a próbák…

Az első bulikon főleg a régi, nagy P.Mobil, TRB, Korál nóták alkották a műsort. Ahogy teltek a hónapok, szép lassan megszülettek a saját dalok is és beépültek a koncert-programmba. 2010 tavaszán Donászy Tibor kivált a csapatból. Helyére rövid keresgélés után Krecsmarik Gábor érkezett. Gabi érkezése új lendületet adott a ZBB-nek, főleg a saját dalokban. Lassan elkészült egy lemeznyi anyag.

Ekkor újabb kényszerű tagcsere következett. Kékesi „Bajnok” László helyére Tolmacsov György érkezett. Ezzel kialakult a ZBB jelenlegi felállása. Néhány héten belül elkezdődnek az első album felvételei. Közben folytatódik a koncertezés és már van néhány ötlet a második lemezre is…

Albumok:

ZBB - Zöld a Bíbor Band dalszövegek (10 db):

Álarc

Álarc

Álmomban még

Álmomban még ....

Ha valami fáj

Holnaptól

Utazó

Utolsó esély

Vihar előtt

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2021 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább