Hidegzuhany

Zenei irányzat: Heavy Metál
Albumok: 2 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 10475 alkalommal

Bemutatás:

A „zenekar” egy olyan könnyűzenei képződmény, amely egy meghatározott magasságig kiemelkedik a körülötte lévő hallgatóság felett. Egy zenekart rendszerint zenei tudása és hangulata alapján lehet a hallgatóktól megkülönböztetni, de jelentékeny átfedések is léteznek, és a használat általában a helyi szokások alapján nyilvánul meg.

Biográfia:

A Hidegzuhany, mint zenekar egy legalább annyira összetett, mint amennyire egyszerű könnyűzenei képződmény, aminek a magját 4 fiatal srác képezi, mi. Nehéz belülről megítélni, amit csinálunk, egyszerűbb lenne külső szemlélőként hozzáállni, de erre sajnos nem vagyunk képesek, mert amit játszunk, nevezzük akárminek, az a hangokra épült lelkiállapot és hangulat, ami belőlünk fakad. Nincs elvonatkoztatás, nem lehet az ember objektív, ha valami olyanról kell beszélnie, ami ő maga. Mert ezek vagyunk. A zenénk egyenlő velünk és fordítva. Nézzük, hogy kerültünk össze és miért. 2011 júniusában költöztem fel (én, P.A.) Budapestre és a régi életemhez képest (amiben gyökeres szerepe volt a zenének) semmilyen általam preferált szórakozást nem találtam magamnak, amíg bele nem fogtam a zenekarkeresésbe. Vicc, hogy zenei fórumokon kerestem a rovatokba az „énekes hiányos” bandákat, az is vicc, hogy rá is írtam párra. De a legfurcsább, hogy februárban az egyik ilyen csapat elhívott próbálni és szinte rögtön megláttuk egymásba azt a pluszt, amit minden bandatag érez, ha egy jó zenekar tagja. Rögtön az első próba után megbeszéltük, hogy márpedig jó vagyok az énekesi posztra és én is jól tudnék velük dolgozni, így megszületett a Hidegzuhany zenekar. A srácok hárman már korábban is együtt baszták el az időt a próbateremben, de énekes nélkül inkább csak hangszeres gyakorlásnak nevezhető ez a ténykedés. Szóval kész a csapat, összeszokás alatt, reményekkel tele, lelkesedés heve stb és mint minden valamire való banda, elkezdtünk saját dalokat írni és összerakni. Lekopogom, hogy a mai napig elég termékenynek mondható a Hidegzuhany, nem igen tudunk leállni. Valahogy annyira egymásra találtunk, hogy a zene az életünké, a mindennapi gondolatainkká vált. Haladunk előre a lehető legjobb tempóban, amivel ebben az iparban lehet és reméljük, hogy hosszú és eredményes életünk lesz (Star Trek :D). Forrás: Hivatalos oldal

Tagok:

Apáti Attila

basszusgitár

Pfeifer Adrián

ének, ritmusgitár

Fenyves Marcell

szólógitár, vokál

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább