Kiss Forever Band

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 4, összesen 5827 alkalommal

Bemutatás:

Neves magyar zenészek 1995-ben alakították meg a Kiss Forever Band-et. Váry Zoltán lett Starchild /Paul Stanley/, Pocky The Demon /Gene Simmons/, Maróthy Zoltán Space Ace /Ace Frehley/, Tobola Csaba pedig Catman /Peter Criss/. Az élvonalbeli együttesekben muzsikálók kedvtelésből hozták létre a bandát; mindössze azért, hogy kedvenc Kiss-dalaikat ők maguk is eljátszhassák a színpadon.

Biográfia:

Az első időkben a tagok arcuk jobb felét festették ki a Kiss legendás sminkjével. A bal oldal üresen maradt: egyrészt azért, hogy rájuk lehessen ismerni, másrészt ezzel jelezték, hogy a koncerteken megszólaltatott zenében saját egyéniségük is ott van.

A kedvtelésből alakított banda közel három éven át valóban hobbizenekarként működött. A muzsikusok néhány havonta kisebb és nagyobb klubokban léptek fel. Mindenütt kirobbanó sikerrel. A zene az eredeti Kiss színvonalán szólalt meg, s ahogy telt az idő, úgy egyre látványosabbak lettek a koncertek. Demon tüzet fújt és vért köpött, a színpadon lángok gyúltak, petárdák robbantak.

Eljött az idő, amikor Starchildék rájöttek, úgy az igazi az előadás, ha minden részletében Kiss-koncertet jelenít meg. Amikor a nagy példakép huszonöt éves lett, az ünnepi koncerten 1998 márciusában már teljesen kifestve és kosztümökbe öltözve álltak a színpadra.

Kiss Forever Band dalszövegek (30 db):

2000 Man

Beth

Black Diamond

Calling Dr. Love

Christine Sixteen

Cold Gin

Comin\' Home

Deuce

Domino

Every Time I Look At You

Firehouse

God Gave Rock \'N Roll To You

God Of Thunder

Hard Luck Woman

Heaven\'s On Fire

Hotter Than Hell

I Love It Loud

I Was Made For Lovin\

Lick It Up

Love Gun

New York Groove

Rip it out

Rock And Roll All Nite

Shock Me

Shout It Out Loud

Strutter

Talk To Me

Unholy

War Machine

We Are One

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2022 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább