Kiss Forever Band

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 6672 alkalommal

Bemutatás:

Neves magyar zenészek 1995-ben alakították meg a Kiss Forever Band-et. Váry Zoltán lett Starchild /Paul Stanley/, Pocky The Demon /Gene Simmons/, Maróthy Zoltán Space Ace /Ace Frehley/, Tobola Csaba pedig Catman /Peter Criss/. Az élvonalbeli együttesekben muzsikálók kedvtelésből hozták létre a bandát; mindössze azért, hogy kedvenc Kiss-dalaikat ők maguk is eljátszhassák a színpadon.

Biográfia:

Az első időkben a tagok arcuk jobb felét festették ki a Kiss legendás sminkjével. A bal oldal üresen maradt: egyrészt azért, hogy rájuk lehessen ismerni, másrészt ezzel jelezték, hogy a koncerteken megszólaltatott zenében saját egyéniségük is ott van.

A kedvtelésből alakított banda közel három éven át valóban hobbizenekarként működött. A muzsikusok néhány havonta kisebb és nagyobb klubokban léptek fel. Mindenütt kirobbanó sikerrel. A zene az eredeti Kiss színvonalán szólalt meg, s ahogy telt az idő, úgy egyre látványosabbak lettek a koncertek. Demon tüzet fújt és vért köpött, a színpadon lángok gyúltak, petárdák robbantak.

Eljött az idő, amikor Starchildék rájöttek, úgy az igazi az előadás, ha minden részletében Kiss-koncertet jelenít meg. Amikor a nagy példakép huszonöt éves lett, az ünnepi koncerten 1998 márciusában már teljesen kifestve és kosztümökbe öltözve álltak a színpadra.
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább