Antal Timi

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 2 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 11243 alkalommal

Bemutatás:

1993. március 6-án Bánffyhunyadon született erdélyi énekesnő, az X-Faktor harmadik szériájának második helyezettje.

A gimnáziumot természettudományi szakon végezte el, a gimnáziumi évei alatt hangképzésben részesült. Sok versenyen vett részt a hangjával, mint például a Lélek csillaga és a Kárpátok csillaga tehetségkutatók, amiket megnyert. 2008-ban és 2010-ben is indult a Megasztárban, ahol azonban nem ért el komolyabb sikereket. Azonban 2012-ben indult az X-Faktorban, ahol párbaj nélkül a 2. helyen végzett.
2013-ban a Transilvanian Music Awards, a közönség szavazatai alapján, az év- női felfedezettjének és női előadójának választotta.
Önálló koncertek, fesztiválok mellett, fellépett már Magyaroszág Parlamentjében, a pécsi Kodály Központ színpadán, a Pannon filharmónikusok kíséretében, Rakonczai Viktor és Rácz Gergő szerzői estjén, a 2014. március 15-i állami megemlékezésen is, a Nemzeti Múzeum kertjében. 2014 augusztusában megjelent első videóklipje a Ne várj című dalhoz, decemberben pedig a Woke up this way című dala, mellyel elindult a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóján, a Dalban.

Biográfia:

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább