MyLord Zenekar

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 6, összesen 4245 alkalommal

Bemutatás:

Együttesünk elődje a 2006-ban alakult VELVET ROSE, melynek alapító tagjai: Győri Viktor (ritmusgitár, ének), Kiss Patrik (szólógitár), Pető Csaba (basszusgitár, vokál) , Pető Zsolt (dob). Az ezt követő változások után kezdődött a zenekar "újjászületése": a bandából kivált Győri Viktor és Kiss Patrik. Helyükre Horváth Tamás (gitár,ének) jött. Ekkor kezdődött a VEROLEX pályafutása! Egy ideig Kiss Patrik vendégzenészként játszott. Ezzel a felállással sem működött sokáig az együttes, mert nem sokkal az "újjászületés" után Horváth Tamás is kivált a bandából, és ekkor a Verolex felbomlani látszott. De nem adtuk fel! Újabb gitáros után kezdtünk kutatni, és megtaláltuk Vas Bencét (gitár).Nem sokkal utána Horváth Tamás (gitár,ének) ismét elfoglalta helyét nálunk.

Biográfia:

A zenekar kizárólag saját szerzeményeket játszik!!! Régi stilusú rockzenét játszunk. Az együttes mostanra már teljesen kiegészült: csatlakozott hozzánk az egykori Deep Street énekese, Péter Zoltán (Tyson). Sajnálatos módon Vas Bence (Beny) kivált a zenekarból. Aztán követte Horváth Tamás is (Rudy). így a felállás : Péter Zoltán (Tyson - ének gitár), Pető Csaba (basszusgitár vokál), Pető Zsolt (dob). Aztán rájöttünk, hogy gitárosra van szükségünk. Ismét keresni kezdtünk, és rátaláltunk Bóza Kristófra (Husy), aki azóta is a banda oszlopos tagjaként penget. Reméljük ez a felállás marad a végleges!
A zenekar továbbra is gőzerővel dolgozik.

Tagok:

MyLord Zenekar dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább