Strikers

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 3228 alkalommal

Bemutatás:

A Strikers zenekart 2002-ben Balassa Béla, Nagy Szabolcs, Rechner Balázs, Szabó Szilárd és Tóth Gabi alapította Utópia néven, vérbeli bulizenekarként. Egyedülálló repertoárjával már az alakulás évében felhívta magára a székesfehérvári közönség figyelmét,a legnagyobb helyi bulik állandó résztvevőjévé válva. A klasszikus rock és blues alapokat sikeresen ötvözték a modernebb funky- és rock 'n' roll stíluselemekkel, egy csipetnyi beat-felhanggal: a végeredmény általában három- vagy négy órás monstre bulikban öltött testet.

Biográfia:

2008-ban a menet közben nevét Vokálpatriótákra változtató zenekar két új taggal bővült: Gino Sargenti (ének) és Mondovics Péter (billentyűk) csatlakozott a zenekarhoz. A banda új irányt vett, még bátrabban nyúlt hozzá a feldolgozott számokhoz, innentől kezdve olyan előadók számai is megtalálhatóak a zenei repertoárban, mint a Depeche Mode, a Killers vagy a Hives. Az év végén Tóth Gabi és Rechner Balázs kiszálltak a zenekarból egyéb elfoglaltságaik miatt.

A 2009-es év koncertezéssel telt (több mint 20 koncert), illetve elkezdett körvonalazódni egy saját lemez ötlete is: a számok nagy részét Migend Viktor fehérvári stúdiójában rögzítették, jelenleg a hiányzó sávok felvétele és az utómunka zajlik. A lemezkészítéssel párhuzamosan a zenekar úgy döntött, nevét ismételten megváltoztatja: így született a Strikers.

Tagok:

Balassa Béla

basszusgitár

Mondovics Péter

billentyűs hangszerek

Strikers dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább