Mi az Ábra?

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 3655 alkalommal

Bemutatás:

A zenekar Sebestyén Róbert alias Sebi szárnyai alatt alakult még 2005-ben Jászberényben. Azóta cserélődtek az emberek Sebi körül, és a banda székhelye is átkerült Budapestre. A következő felállással koncerteznek: cselló (Hartyáni Gábor), dob (Szerencsés Ákos), gitár/ének (Sebestyén Róbert).
Sebi szerzeményei vannak terítéken, a zene alternatív, szövegcentrikus, a rock és néha a punk lendületével fűszerezve. Igazi talpalávaló! Mindemellett több népdal és versfeldolgozás (József Attila, Ady Endre) is szerepel a repertoárban; folk-os és blues-os ízzel. Így a szabadszavas stílusmeghatározás valóban nem áll messze az eleinte csak viccnek szánt kifejezéstől: alternatív hardfolkrock-punkblues.

Biográfia:

A Mi az ábra? alternativ rock&roll zenekar: dob, cselló, gitár/ének. Főleg saját dalok, valamint József Attila és Ady Endre feldolgozások. Kicsit formabontó, kicsit lepusztult, keserédes absztrakt beat. Harmonikus káosz a szabálytalanság szabályaival,vagyis: alternatív hardfolkrock-punkblues.

Tagok:

Mi az Ábra? dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább