Adina

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 4045 alkalommal

Bemutatás:

Messze messze egy távololi gala..vagyis kisvárosban Püspökladányban nőttem fel.:) Már gyerekkoromban is a zene, és a színpad vonzott a legjobban.A rózsaszín lányos Britney Spears-től az AC/DC-n át a hardcore Thunderdome-ig mindenféle zene üvöltött a szobámból. Gyermekkorom óta énekelek, firkálgatok dalszöveget, de komolyabban 16 éves koromtól foglalkozok a hangképzéssel. Az első dalomat 12 évesen írtam "Itt a nyár hát ne félj" címmel. atomkeménylett mondanom se kell.

Biográfia:

Számos színdarab,musical, és fellépés után rájöttem, hogy bár imádom a színházat, de a könnyűzene áll hozzám a legközelebb.A Magyar Hajnal Énekstúdióban Molnár Márta énektanárnővel dolgoztam együtt, aki nemcsak azt tanította nekem, hogy hogyan kell technikásan, jól énekelni, hanem azt is, hogy találjuk meg önmagunkat, a saját hangunkat, azt akik vagyunk a színpadon, és azt amit közvetíteni akarunk a saját dalainkon át, közvetíteni NEKED.:)

Adina dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább