Az Eső

Az Eső
Zenei irányzat: Darkwave
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 3971 alkalommal

Bemutatás:

Az Eső zenekar 1991-ben alakult Miskolcon. Működésének első időszakában a zenekar dark-wave stílusú zenét játszott, majd zenéje a későbbiekben mindinkább a némileg gitárcentrikusabb brit-pop stílus irányába tolódott.

Az együttes a megalakulását követő két évben már Miskolc majd minden középiskolájában és művelődési házában fellépett, emellett rendszeres szereplőjévé vált a város könnyűzenei fesztiváljainak is.

Dallamos zenéjüket a rendszeres fellépéseknek köszönhetően meglehetősen széles réteg ismerhette meg a városban. A majdnem természetesnek nevezhető, mindenki által ismert okok miatt 1999-re az együttes gyakorlatilag teljesen megszűnt.

2001-ben Duck János énekes újjáalakította a zenekart. Az Eső zenekar új felállása tagcserék után Fukk Attila basszusgitáros és Takács József dobos belépésével alakult ki. 2006. 02. 10-én a miskolci Vian Klubban koncerteztek.
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább