Melody Market

Zenei irányzat: alternatív modern pop rock
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 3500 alkalommal
Letölthető tartalmak az előadónál

Bemutatás:

A Melody Market popzenei formációt 2012-ben Hamar János és Fehér Sándor alapították.
Az Együttestől főleg retro feldolgozásokat hallhatunk, de emellett számos saját dallal is rendelkeznek. Az első albumuk Történelem címmel jelent meg 2013. decemberében.

A Muzsika TV állandó sztárjai!

Biográfia:

Hamar János 1974.02.23-án született Székesfehérváron. Gyerekkorában gitározni kezdett tanulni majd pár hónapon belül áttért a billentyűkre. Billentyűzött blues-rockzenét játszó zenekarban és egy popzenét játszó trióban miközben a Fehérvár rádióban Kiss Györggyel műsorokban is szerepelt és jelenleg is szerepel. A zenei áttörést Hargittay Gáborral való ismeretsége hozta számára aki által több előadónak is készített dalokat (hangszerelt, remixelt) többek közt: Dolly Roll, Patty Ryan, Linda Jo Rizzo, Joy stb. Körülbelül 1 éve úgy döntött, hogy saját dalokkal kéne elő állni és ezt az ötletet feldobta Fehér Sándor barátjának aki beleegyezett és onnantól kezdődött meg az időszámítás a Melody Market számára. Fehér Sándor 1988.02.21-én született Szolnokon. Kiskorától kezdve a tánc és az ének nagyon fontos szerepet töltött be az életében. Nyíregyházán Táncművészeti Szakközépiskolában végzett. Mellette énekelni tanult, könnyűzenét és musicalt. A tatabányai Jászai Mari Színház tagja is volt. Több énekversenyen is részt vett már, (Nyír-diák, Gigasztár, Amatőr tehetségkutató) ahol szép eredményeket ért el. Repertoárjában szerepeltek már a könnyűzenei slágerektől az operettekig, a musicalektől az örökzöldekig. Most egy új stílusban, a retroban szeretné a közönséget szórakoztatni a Melody Market tagjaként.
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább