Clayfeet

Zenei irányzat: Dark Pop
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 3406 alkalommal

Bemutatás:

A Clayfeet stílusát a klasszikus nyolcvanas évekbeli new wave és dark pop, illetve a mai szintipop és elektronikus zenék inspirálják. Borongós, melankolikus, mégis felemelő zenéjükben meghatározó énekesnőjük bársonyos, mély énekhangja.

Biográfia:

A Clayfeet 2013-ban alakult budapesti zenekar. Tagjai korábban több évig zenéltek együtt, kisebb-nagyobb megszakításokkal egy feldolgozásokat játszó hobbizenekarban. Ezalatt megszülető saját számaikhoz új formációt és nevet találtak. Clayfeet néven 2014 eleje óta jelentetik meg kislemezeiket (Goodnight Friend, On Bittersweet Days, Restart the Universe, Perfect, Same), melyek gyűjteménye a 2014 júliusában bemutatott Inbetween EP. Az egyik szerzemény, az On Bittersweet Days kislemezen is megjelent, melyen két változatban szerepel a dal – az EP-n is hallható Bitter Mix mellett Sweet Mixként. A Same című számhoz szöveges videó is készült. A Clayfeet összes dala meghallgatható és letölthető az együttes Bandcamp oldalán, illetve a nagyobb magyar és nemzetközi online zeneboltokban (pl. iTunes, Amazon, dalok.hu, Songo) és streaming szolgáltatóknál (Spotify, Deezer, Zene!24/7).

Tagok:

Jankó Bálint

zeneszerző, szövegíró, szintetizátor, basszusgitár

Babra

zeneszerző, ének

Csörgei Krisztián

zeneszerző, gitár

Albumok:

Clayfeet Inbetween

Inbetween

2014

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább