Omega Diatribe

Zenei irányzat: Metal
Albumok: 5 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 4884 alkalommal

Bemutatás:

A zenekart Hájer Gergő (gitár) és Szathmáry Ákos (basszusgitár) alapította 2008-ban. A csapat komolyabb beindulását a 2010-ben történt dobos csere hozta, amikor Metzger Dávid ült a dobok mögé. A felállás tovább bővült Császár Attilával, aki a második gitár posztját töltötte be. 2011-re záródott be a kör, amikor társult a megfelelő torok a bandához, Komáromi Gergely személyében

Biográfia:

Az első publikáció 2012 végén történt, amikor napvilágot látotott a Forty Minutes c. szám, demo formájában. Ezután még 2 szám lett publikálva az albumról, szintén demo formájában. A 2013-as év aktív koncertezéssel és a lemez felvételeivel telt el, amit a csapat teljes egészében a saját stúdiójukban végzett. Október 21.-én pedig megjelent a zenekar debütáló nagylemeze, IAPETUS címmel. A végső keverés és master az alapító gitáros, Hájer Gergő érdeme, míg a lemezborító és a design teljes egészében Metzger Dávidnak, a zenekar dobosának köszönhető. Számos koncertek után 2014-ben Metzger Dávid kilépett a zenekarból, mivel nem tudott lépést tartani az egyre sűrűsödő koncertekkel/turnékkal. Az incidenst követően a zenekarnak mondhatni rögtön lehetősége nyílt kooperálni egy világhírű amerikai dobossal, Kevin Talley-vel. 2014 Júliusában meg is jelent a 'Hydrozoan Periods' c. single, amin Talley dobjátéka hallható. A dal hatására még többen felkapták a fejüket külföldön az Omega Diatribe-ra. 2015 Február 26.-án jelent meg a zenekar új korongja 'Abstract Ritual' néven, amit teljes egészében Kevinnel készítettek el. Emellett megtalálták a zenekar fix honi ütősét, Kiss Tamás személyében. A zenekar készen áll bejárni az országot és a határon túli helységeket is idén!

Omega Diatribe dalszövegek (28 db):

Abstract Ritual

Chain Reaction

Contrist

Denying Our Reality

Divine Of Nature

Eon Of Decay

Everlasting Connection

Extrinsic

Forty Minutes

Hydrozoan Periods

Luna Reliquit

Molecular Torsion

Oblation

People = Shit (Slipknot átdolgozás)

Replace Your Fear

Runcation

Souls Collide

Spinal Cord Fusion

Stenosis

Subsequent Phase

The Quantum

Three Mystic Apes

Trinity

Tukdam

Unshadowed Days

Unshadowed Days (Perception Remix)

Visual Screaming

Wraith

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2022 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább