MDC

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 9972 alkalommal

Bemutatás:

A zenekar két alapítótagja Miki és Dani egyetemi tanulmányaik során ismerkedtek meg egymással, akikhez egy közös ismerős ajánlásával csatlakozott a harmadik tag, Boti. A három tagú felállás célja első sorban az volt, hogy ismert pop dalokat dolgozzanak fel két akusztikus gitár, egy ének és egy vokál hangszerelésben. Az első próbák után kiderült, hogy a 2013-as X-Faktorban van lehetőség zenekari formációban is indulni, így az MDC is nevezett.A kitartó felkészülés meghozta gyümölcsét, a zenekar a 12. helyen végzett a tehetségkutató versenyben.

Biográfia:

A műsorból való kiesés után is aktívan műkődő banda, lehetőséget kapott első saját daluk bemutatására (Te se vagy más) az X-Faktor napon és a műsor fináléjában felcsendülő Top 12 versenyző által előadott közös nyitódal megírására (Az élet vár). 2014 év elejétől az MDC-vel a közönség vidéki nagyvárosok színpadán és budapesti klubokban is találkozhatott egyéni, illetve Szikora Robi és a Csapatok turné keretein belül. 2014 májusában megjelent első videóklipünk „Szabadulj el” címmel, melyet a magyar zenecsatornák magas rotációban kezdtek el játszani és a VIVA televízió magyar ranglistájának első helyét több hétig sikerült megtartania, emellett hallható volt több vidéki rádió műsorán is. 2014 Őszétől a zenekar folyamatosan stúdiózik és ennek eredményeképp számos saját dal /köztük a „Dal” című műsorra készült szerzemény/ született. Dolgozunk legújabb videóklipünkön, ami egy koncert videó lesz „Te se vagy más” című dalunkból. A jövőben szeretnénk aktív résztvevői lenni a Magyar könnyűzenei életnek.

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább