Palmer Izsák

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 3191 alkalommal

Bemutatás:

Születési dátum: 1996. 07. 01.

Csillagjegy: Rák

Eredeti foglalkozás: fotóasszisztens

Magasság: 173 cm

Szemszín, eredeti hajszín: barna, fekete

Hobbi: fotózás, vizuális effektek gyártása és videószerkesztés, képregényolvasás, és egyéb művészetek fogyasztása.

Kedvenc szín: a magyar zászló színei

Kedvenc étel, ital: Ételekben a keleti ízvilág nagyon szimpatikus, de nagyon tág ízlésem van ettől is eltérve, és vallásos húsevő vagyok. Italnak a kedvencem a bodzás-uborkás-limeos víz.

Kedvenc dal: The Gossip - Move in the Right Direction

Kedvenc előadó: Queen, a Weezer, Jack White, They Might Be Giants, LP, Gorillaz, Beth Ditto, The Who, Noah and The Whale, Regina Spektor és Daft Punk

Kedvenc könyv: Orson Scott Cardtól a Végjáték Lenne, illetve a kedvenc irodalmi művem Alan Moorenak a V For Vendetta képregénye.

Kedvenc zenei műfaj: Kedvenc műfajt nehezen szegezek le. A művészet számomra abban nyeri minőségét, ha hitelesen és nyersen képes valaki kifejezni az érzelmi hátterét. Ezt kijelentve az Alternatív Indie Rock, Ska-Punk, Anti-Folk és Grunge-Blues mind nagyon közel állnak a szívemhez.

Kedvenc film, kedvenc színész: Kevin Smithnek a Clerks című filme. Magyarul Shop-Stop. Nem tudom, hogy kedvencnek mondanám-e őket, de James Franco-t És Ellen Page-et mindig szívesen látom a vászonon.

Példaképed: a Názáreti Jézus Krisztus

Kedvenc állat: Vidra

Kedvenc viselet: a smaragd nyakláncom és fehér ing/mellény kombó fekete nadrággal.

Mottód: "Légy Művészet"

Miért szavazz rám? Szavazz rám, mert én minden leszek, de unalmas nem!

Életed legjobb pillanata: Amikor véletlenül rátaláltam a zenekarom gitárosára és már bemutatkozás nélkül belekezdtünk egy zenei produkcióba.

Amire a legbüszkébb vagy: A dalaimra, a zenekaromra, és arra, hogy még miket fogok az életem során elérni.

Életed legmeghatározóbb pillanata: Amikor elhoztam azt a döntést hogy Istent személyesen meg szeretném ismerni és a pozitívitásra, szeretetre szenteltem az életem.

Életed legrosszabb pillanata: Amikor megtudtam, hogy mi az a fogorvos és hányszor kell odamennem.

Életcélod: Embereket meghatni. Az életcélom valójában az, hogy milliók barátja lehessek, meghallgassam őket, megnevetessem őket, kísérjem és bátorítsam, vagy szimplán felpörgessem őket a művészeten keresztül.

Életed legcikibb pillanata: Hát ez sajnos nem egyszerű kérdés. Talán egy az amikor a Velencei-tóból egy tigrismintás nyuszijelmezben végig fuldokoltam a parton, győzködve azzal, hogy letépjem magamról és ne fulladjak bele. A másik talán az lenne, amikor a munka utolsó 5 percében tönkrement a sliccem, és alsónadrág nélkül végig kellett futnom Bécsnek a felén, míg haza nem értem, hogy nadrágot cseréljek. Végül pedig, amikor Győr belvárosában a rendőrség rám talált igazolvány nélkül, egy álarcban mászkálva és egy karddal a hátamon. Nem volt kellemes délután.

Ha lehetne egy kívánságod, ami teljesül: Hogy az emberek képesek legyenek gátmentesen kommunikálni azzal, akivel kell.

Palmer Izsák dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább