Super Stupid

Zenei irányzat: Grunge
Albumok: 2 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 3268 alkalommal

Bemutatás:

Erős effektekre épített hazai grunge rock.

Weboldal:

Biográfia:

A zenekar 2009 végén alakult meg, hogy grunge rock kedvenceik előadásával szórakoztassák magukat és baráti körüket. Kezdetben a repertoárt főleg Rage Against The Machine és Audioslave feldolgozások alkották. Ezekre az alapokra hamar kialakult egy dinamikus, egyedi hangzásvilág, melynek fontos részét képezik a gitár és basszus effektek. A koncertek bulizós, energikus hangulata egyre nagyobb közönséget kezdett vonzani. A budapesti rock klubokon kívül vidéki városokban és fesztiválokon is elkezdtek fellépni (Deseda feszt, Szeptember feszt, Angus klub, Dürer kert, Corvintető,stb.). 
Új kihívások után nézve, feldolgoztak Depeche Mode és Joy Divison számokat is, 2012-ben pedig hozzáfogtak egy saját album elkészítéséhez. A sorban elkészülő számokat rendszeresen “tesztelték” koncertjeiken, és az aktuális trendektől eltérően, mindig élőben vették fel, a lehető legkevesebb keveréssel, utómunkával. 
A tíz saját szerzeményt és egy MC5 feldolgozást tartalmazó “the original fire” című albumuk 2014 decemberében készült el. 
A lemezbemutató koncert 2015. január 17-én volt a budapesti Rocktogon klubban, több mint száz fős közönség előtt. 
“Budapest” című számuk január 18-án bekerült a Juventus Rádió “Budapest hangjai” című műsorába, és azóta is rendszeresen lejátszásra kerül. 
A zenekar a “Reverbnation” országos és budapesti, rockzenei toplistáján folyamatosan az élmezőnyben van. “Magnetman” számuk feltöltésekor elérték az első helyezést is. 
Terveik között szerepel, hogy nagyobb fesztiválokon és külföldi klubokban is koncertezzenek.

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább