Marcee

Zenei irányzat: House
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 3082 alkalommal

index_normal
970 X 90

Bemutatás:

Győri DJ, aki 1998 óta van jelen a győri klubéletben. Számos neves klub rezidenseként az évek során alakította saját zenei arcát. Jelenleg jellemzően a vocal house stílusán belül mozog.

Weboldal:

Biográfia:

1983 júliusában született Győrben, Bálint József néven. Zene iránti vonzalma már gyermekkorában megmutatkozott, és rányomta bélyegét későbbi karrierjére. 
Eleinte a funk-house és latin-house stílus irányzata határozta meg munkásságát, emellett, mint Speaker vált ismertté az éjszakai életben. 1998-tól számos rezidenciát tudhatott magáének, mint például a méltán híres Crazy’s House, a Crazy’s Beach Győr (Ikrény vízisípálya), a Crazy’s Coctail, és a Mayo Music Pub . 2005. márciusa jelentette számára a „Nagy Áttörést” ekkor nyílt meg ugyanis az N-Joy The Club, melynek a zenei stílusára leginkább az éneklős vocal-house, elektro vagy ahogy sokan nevezik, a Modern Tánczene volt a jellemző. További munkásságában ezen stílusok összessége mutatkozik meg.

Forrás: hivatalos FB oldal

Marcee dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább