Altarive

Zenei irányzat: Rock
Albumok: 5 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 4055 alkalommal

Bemutatás:

Az Altarive 2014 végén alakult. Zenéjükben felfedezhetjük a feszes modern rock elemeket, amelyeket sokszor elektronikus effektekkel tűzdelnek. Az Altarive szeretné világnézetét, meglátásait, kérdéseit és a Teremtőbe vetett hitét, emellett zeneszeretetét és dinamizmusát az általa képviselt zenei stílusban kifejezni.

Biográfia:

Megalakulásuk óta kiadtak egy kislemezt Final Breath, egy single-t Above The Clouds, melyekhez két monumentális látványvilágú klip is készült Porkoláb Norbert vágási munkálatainak köszönhetően. 2014 óta számos fellépésen vannak túl (A38 hajó, Akvárium klub), nyáron nemzetközi tapasztalatot is szereztek egy nagyszabású cseh fesztivál headliner-eként. Azóta is megállás nélkül folynak a háttérmunkálatok, ugyanis új nagylemezt ígértek 2017 elejére. Az ALTARIVE szeretné világnézetét, meglátásait, kérdéseit és a Teremtőbe vetett hitét kifejezni az őket jellemző dinamizmussal.

A zenekarnak már elkészült az új klipje, amely a Shooting Star című dalhoz készült.

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább