bagatell

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 2563 alkalommal

Bemutatás:

Krisztus után 2015-ben a Földbolygó európai kontinensének közepén, egy kicsi ország nagy városában, egy forró augusztusi estén született Bagatell, a zenekar. Két fiatal, fittyet hányva a divat és a különböző médiumok csatornáin át történő agymosásnak úgy határozott, hogy felveszik a harcot a most divatos és előszeretettel reklámozott zenei sivatag teljhatalmú uraival. Ehhez nem kellett más, mint egy gitár (Buús Gábor) és egy basszusgitár (Bencsics Dávid). Ám mint azt tudjuk, két fecske nem csinál nyarat, ezért fellapozták fejükben a kódexet, mely helyes irányt mutatott két bátor és tehetséges katona rátalálásában. Így csatlakozott a felkeléshez még egy szólógitáros (Fritz Balázs) és egy dobos (Dr. Lajos Márton). Mert ritmus nélkül nem lehet masírozni! Miután szövetséget és barátságot kötöttek, éjjelekbe nyúló lázas gyakorlatozások következtek a tábori bázison (értsd: próbaterem), hogy végül felkerekedjenek és útnak induljanak a zene macskakövekkel kirakott rögös útján.

Biográfia:

Első ütközetükre csaknem egy évet várt a hallgatóság, akik kíváncsi fülekkel meózták, szemükkel méregették az új formáció sok-sok zenekart és tapasztalatot látott, hangszerekkel felvértezett harcosainak zenei gyümölcsét. Olyannyira édesre érett ez a gyümölcs, hogy hamarosan vissza is hívták őket, igaz másik hadszíntérre, de ugyanabba a városba, a budapesti kavalkádba. Lassan, de biztosan eljutott hozzájuk a segélykiáltás, hogy szeretett városukban, Szombathelyen is elkel a \"zenei rendfenntartás\". Mint Szupercsapat a TV-ben, energiát, erőt, akaratot, sört és más nyalánkságot nem kímélve pattannak azóta is kisbuszuk üléseibe, hogy szabadságot és felfrissülést hozzanak az \"ólommal\" kiöntött fülekbe. Így indul hát egy bagatell történet... Tagok: Buús Gábor (gitár, ének, elektronika) Fritz Balázs (szólógitár) Bencsics Dávid (bass, vokál) Dr. Lajos Márton (dobok)
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább