Catsby

Zenei irányzat: electroswing, swing, pop, electro
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 2931 alkalommal

Bemutatás:

A Catsby zenekar 2016-ban alakult azzal a céllal, hogy az 1920-as éveket jellemző, elegáns és életigenlő swing stílust a mai népszerű elektronikus zenei hangzással ötvözve, biztosítsa az önfeledt szórakozást. A csapat tagjai már megjelenésükben is magukon hordozzák a „Nagy Gatsby” életérzést. Látványos és stílusos színpadképpel, valamint virtuóz zenei hangzásvilággal varázsolják el a koncertekre látogató rajongókat. Sokszínű repertoárjuk az elektro swing magával ragadó stílusjegyeit viselő saját dalok mellett egyedi feldolgozásokat, remekül táncolható zenei különlegességeket is tartalmaz.\r\n\r\nA zenekar többféle formációban, a rendezvény méretéhez és hangulatához igazodva, a triótól a teljes, akár 9 fős zenekari változatig, a csapatra jellemző professzionális látvány- és hangzásvilággal szórakoztatja a táncolni vágyó közönséget.\r\n\r\nA fiatal, képzett zenészekből álló csapat kiváló hangulatfelelőse lehet céges, városi vagy önkormányzati rendezvényeknek, valamint fesztiválokon és klubokban is fergeteges hangulatot tudnak teremteni.

Biográfia:

A Catsby zenekar 2016-ban alakult azzal a céllal, hogy az 1920-as éveket jellemző, elegáns és életigenlő swing stílust a mai népszerű elektronikus zenei hangzással ötvözve, biztosítsa az önfeledt szórakozást. A csapat tagjai már megjelenésükben is magukon hordozzák a „Nagy Gatsby” életérzést. Látványos és stílusos színpadképpel, valamint virtuóz zenei hangzásvilággal varázsolják el a koncertekre látogató rajongókat. Sokszínű repertoárjuk az elektro swing magával ragadó stílusjegyeit viselő saját dalok mellett egyedi feldolgozásokat, remekül táncolható zenei különlegességeket is tartalmaz.

Catsby dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább