Madison Paradox

Zenei irányzat: Modern Metal
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 2786 alkalommal

Bemutatás:

Modern metal zenekar Budapestről!\r\nA zenekar tagjai\r\nTörök Péter - Ének\r\nPál Ákos - Gitár\r\nAntal Szabolcs - Gitár\r\nKirják Gergely - Basszusgitár\r\nRivasz Zoltán - Dob\r\n

Biográfia:

\"A Madison Paradox tavaly nyáron állt össze teljes bandává Rivasz Tóth Zoltán (Claps For Caroline) dobos érkezésével. Az akkori négy fős brigád - Kirják Gergely basszer, Pál Ákos és Antal Szabolcs gitárosok, valamint Török Péter énekes - 2 demóval a kezében állt neki dobost keresni, aminek már lassan egy éve hiányában volt\r\n\r\n2016 nyarán Zoli csatlakozásával új szín került a zenekar életébe, felpezsdült az a bizonyos alkotási folyamat, melynek köszönhetően nekiláttak az első lemez megírásának, az első klip leforgatásának és további szükséges elemek előkészítésének.\r\n\r\nModern metal vonalban utazik a Madison Paradox, de annak minden aspektusával együtt akar lehetőséget adni a dallamos, harmonikus vonalnak, és az erőszakosabb, zúzósabb témák kiteljesedésének. Ezen hangulatok kiegyensúlyozott vonalán táncol a banda.\r\n\r\nPróbálunk egy olyan zenei világot teremteni, ami egy kicsit elüt az átlagtól: sötét, gonosz részek, de mégis harmonikus dallamok, rengeteg modern elemmel. Az elmúlt évünk teljes mértékben a lemez előkészületéről szólt, az anyagot a No Silence stúdióban rögzítettük Gyulán.\r\n\r\nSzeretnénk mindent profin közvetíteni a nagyközönség felé. Az eddigi visszajelzések nagyon pozitívak, kíváncsian várjuk a folytatást, és hogy minél hamarabb színpadra állhassunk!\"

Albumok:

Madison Paradox SINS

SINS

2017

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább