Amoral Plaza

Zenei irányzat: Indie
Albumok: 6 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 1885 alkalommal

Bemutatás:

Az Amoral Plaza zenei formáció Rónyai Tamás zeneszerző/szövegíró személyéhez köthető, kinek az Amoral Plaza elnevezés az Artisjus által bejegyzett szerzői álneve is egyben. Billentyűs hangszereken valamint gitáron írja a dalokat, melyeket a saját stúdiójában rögzíti, hangszereli egy személyben. Eltökélt szándéka a projektnek, hogy nem elsősorban a zeneipari elvárásoknak feleljen meg, az aktuális hangzások, stílusok messze nem a legfontosabb szempontok, mégis törekszik az úgynevezett modern összképre.Egyszerre alkalmaz alternatív és mainstreem elemeket. A projekt szövegvilága sem feltétlen a megszokott, próbál közhelymentesen működni, olykor szimbolikusan szemléltet úgy, hogy előtérben az ember egyszerre egyedi és mégis kollektív érzelme foglaljon helyet.

Biográfia:

Így is lehet EP 1. Plázadás (Intró) 2. Így is lehet (Album verzió) 3. Túl sok (Hócipő remix) 4. Neonbőr 5. Konteo 6. Kékvilág 7. Út --- Invázió MAXI 1. Invázió 2. Invázió (SthamFIELD - Silly dance mix) 3. Invázió (Radio edit) 4. Invázió (Stringphonic verzió) 5. Invázió (Karaoke)

Tagok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább