Kontraszt

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 4 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 1917 alkalommal

Bemutatás:

A KONTRASZT Mirtse Korinna és Csizmazia Zsolt 2019-ben alakult formációja. A felállás ének és gitár - valamint néhány elektronikus pedál, melyektől a hangzás erőteljesebb, energikusabb, mint azt egy akusztikus duónál feltételezné a közönség.
Repertoárjuk magyar nyelvű saját dalokból áll, melyekben a zenei elemek letisztultak, akusztikus, mégis erőteljes hangzásúak, a szövegek pedig olyan témákat dolgoznak fel, amelyeket a legtöbben a szőnyeg alá söpörnek.

Biográfia:

A 2020-as év elején újabb koncertjük volt az ELLÁTÓház nevű szórakozóhelyen, majd dalaikat nagyzenekarral kiegészülve is előadták a Budakalászi Kós Károly Művelődési Házban, augusztusban pedig a Metro Club Theatre-ben adtak koncertet.
A 2020-ban megrendezett Fülesbagoly tehetségkutató verseny debreceni döntőjén első helyezést és “legjobb dalszövegíró” díjat nyertek, valamint a 2020-as Öröm a Zene tehetségkutató országos döntőjén első helyezést értek el.
A tagok a Kőbányai Zenei Stúdióban tanulták a zeneszerzés művészetét, a szöveg pedig nem csak kíséret - a KONTRASZT törekszik arra, hogy dalszövegeiknek is esztétikai minősége legyen.
Ez a szemlélet kapcsolja össze a dalokat egy sokszínű, változatos repertoárba, ami
kibillenti a hallgatót a komfortzónájából.

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább