The Harmonies

Zenei irányzat: X-Faktor
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 711 alkalommal

Bemutatás:

A három lányt a Táborban válogatták össze a mentorok, és őket is meglepte, hogy mennyire jól működnek együtt. A Mentorházban pedig Britney Spears - Toxic című dalával bizonyították be Csobot Adélnak, hogy ott a helyük az Élő show-ban.

Kántor Kamilla Kimberly

Azért jelentkeztem az X-Faktorba, mert: be szeretném mutatni a mentoroknak a tehetségemet és hogy mire vagyok képes a koromhoz képest.

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: Zene és Művészeti Iskola, „Ioan Sima”, Zilah

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Nagyon szeretek sminkelni, nem vagyok az a típus, aki nem menne ki az utcára úgy, hogy nincs kisminkelve, de imádok kísérletezni vele. Imádok otthon énekelni, Erdélyben nem nagyon értékelték a tehetségem, ezért eléggé elbizonytalanodtam emiatt, és annak ellenére, hogy a barátaim és a családom azt mondták, hogy van hangom, nem hittek úgy bennem. Zongorázom, lassan 9 éve.

Eddigi tapasztalataim a zenével: Alsó tagozatos korom óta zongorázom klasszikus dalokat, mint pl. Bach, Chopin, és 5. osztályos korom óta énekelek. Volt zenetanárom, de nem foglalkoztak velem úgy, ahogy kellett volna, ezért egyénileg kezdtem el apukám segítségével.

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor: Megkaptam a harmadik igent ByeAlextől és felfogtam, hogy megyek a Táborba.

Azért örülök, hogy Csobot Adél a mentorom, mert: Úgy érzem, hogy eléggé megért engem, ő is fiatalon jelentkezett az X-Faktorban, jó tanácsokat ad és NAGYON pozitív. Mindig feldobja a kedvem, ha esetleg rossz lenne.

Van-e szerencsehozó kabalád, ha igen, mi az, és kitől kaptad? Két karkötő, az egyik a bolygókról szól. A válogató óta hordom rendszeresen. A nagynénémtől kaptam, aki benevezett az X-Faktorba, mert mindig bízott a tehetségemben.

Száraz Hanna

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Örökmozgó típus vagyok, nem szeretem a monotonitást. Szeretek a természetben lenni és kirándulni. Szeretem az új és izgalmas dolgokat, ha valami extrém, vagy veszélyes.

Eddigi tapasztalataim a zenével: 9 éves korom óta foglalkozom az énekléssel, a Tapolcai Musical Színpadnál kezdtem el bontogatni a szárnyaimat. Általuk kezdtem eljárni fellépésekre, színdarabokban szerepelhettem és versenyeken is részt vettem. 2014-ben jelentkeztem egy tévés tehetségkutatóba, az Ének Iskolájába, ami nagyon jól sikerült, a döntőig jutottam. A műsor után saját magamnak szerveztem fellépéseket, szépen lassan egyre több lehetőségem lett országszerte, hogy énekelhessek.

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor: 2013. decemberében a Tapolcai Musical Színpaddal előadtuk a Légy jó mindhalálig című musicalt, amiben a főszereplőt, Nyilas Misit játszhattam. 3 előadásunk volt belőle, az utolsó előadás végén álló vastapsot kaptunk, ami nagyon-nagyon jól esett, el is sírtam magam.

Azért örülök, hogy Adél a mentorom, mert: Adél egy kedves, segítőkész, és nagyon tehetséges ember. Jó tanácsokat ad és mindig pozitív, amivel rengeteg erőt ad a felkészüléshez. Úgy érzem, sok jó dolgot fog tanítani, hogy legyek igazán jó a színpadon.

Van-e szerencsehozó kabalád, ha igen, mi az, és kitől kaptad? Nincs

The Harmonies dalszövegek (1 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább