Gedeon Reflects

Gedeon Reflects
Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 379 alkalommal

Bemutatás:

Mi vagyunk a Gedeon Reflects zenekar, egy 4 fiatal srácból álló formáció. Ebben a felállásban 2021 nyarán koncerteztünk először, akkor még GAcoustic néven. A nevünk első fele Andris vezetéknevéből ered, ő a zenekar fő dalszerzője, mélyhangú gitáros-énekes, egy saját akusztikus albummal (Hello, World! 2020). Mellette a rekedtes hangú Balázs gitáros-énekes is hoz időnként dalokat a zenekarba, illetve elsősorban ő segít Andrisnak finomítani a zenei ötleteit. A zenekar triolákat kedvelő dobosa, Isti, újabban már szövegíróként is jelen van a zenekar életében, és nem lenne teljes a hangzásunk Tomi virtuóz basszusjátéka nélkül.

Sokszínűek vagyunk, találhatók rock, country, alternatív, latinos és pop elemek is a zenénkben. Tartalmilag a dalaink többsége próbál elgondolkodtatni, a szövegek arról szólnak, hogy fiatalként próbáljuk felfedezni, és megérteni a világot: gondolkodunk, reflektálunk az élet dolgaira, szót ejtünk szeretetről, szerelemről, őszinteségről, vágyakról, célokról, az élet küzdelmeiről és örömforrásairól. 2023 áprilisában érkezik első saját albumuk, a Sokszor érzed úgy.

Tagok: Gedeon András - gitár, ének
Kiss Balázs - gitár, ének
Kiss Tamás - basszusgitár
Megyeri István - dob/cajon

Biográfia:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább