Presser Gábor

Bemutatás:

Presser Gábor (Budapest, 1948. május 27. – ) Erkel Ferenc- és Kossuth-díjas magyar zeneszerző, zongorista, énekes. A Locomotiv GT együttes tagja, a Vígszínház zenei vezetője, a magyar könnyűzene kiemelkedő személyisége. (Beceneve: "Pici")

Biográfia:

Omega (1967-1971)


1967-től kezdve az Omega első saját dalainak zenéjét írta, addig ugyanis az együttes külföldi slágerek feldolgozásait játszotta. Nyáron bevették zenészként is, egy szokatlan felállással kísérletezve: szólógitár nélkül, két billentyűssel. A próbálkozás azonban nem aratott nagy sikert, így Presser helyére Molnár György gitáros került. Pressert 1968-ban, nem sokkal az angliai turné előtt hívták vissza az együttesbe. Több kislemez után ő lett az első három Omega-album első számú zeneszerzője. Legismertebb dalai ebből az időszakból: Trombitás Frédi, Ha én szél lehetnék, Petróleumlámpa, Tízezer lépés, Az 1958-as boogie-woogie klubban, Régi csibészek, Ballada a fegyverkovács fiáról, Az éjszakai országúton, és talán a leghíresebb: a Gyöngyhajú lány (ezt a Scorpions is feldolgozta White Dove címmel). Ezek közül néhányat ő maga is énekelt (Trombitás Frédi, Tízezer lépés, 1958-as boogie-woogie klubban, Oh, Barbarella). Még 1968 elején, amíg nem tért vissza az Omegába, a Scampolo együttesben játszott. Komár László számára ekkor írta első dalait.

Kilépése után először 1980-ban, az Omega–LGT–Beatrice-turnén szerepelt együtt ismét régi együttesével (a nosztalgia-blokkban), a fináléban pedig az LGT és az Omega együtt játszotta a Gyöngyhajú lányt. Ugyancsak vendégszerepelt 1987-ben a Kisstadionban (25 éves jubileum) valamint a Népstadionban 1994-ben (érdekes módon ekkor kilépése utáni dalokban is) és 1999-ben. Az 1995-ös Trans and Dance című Omega-album készítésében két dal szerzőjeként és vendégbillentyűsként vett részt.

Locomotiv GT (1971-1984)

Presser a könnyű slágereknél többre vágyott, ezért 1971-ben Laux József dobossal kilépett az Omegából és megalakította a Locomotiv GT-t. Az LGT volt az első magyar supergroup, másik két alapító tagja Frenreisz Károly basszusgitáros és Barta Tamás gitáros volt. Az évek során Presseren kívül mind a három tag kivált; a mai felállás 1977-re alakult ki: Presser mellett Somló Tamás, Karácsony János és Solti János az együttes tagjai. Ez az időszak Presser zeneileg legsikeresebb korszaka. A hazai zenei élet kulcsszereplője lett, az LGT dalainak nagy részét ő írta, egyedül és társszerzőként egyaránt. Legismertebb szerzeményei: Ringasd el magad (1973), Kék asszony (1973), Szólj rám, ha hangosan énekelek (1975, ezt eredetileg Kovács Kati vette fel), Neked írom a dalt (1975), Egy elfelejtett szó (1975), A Kicsi, a Nagy, az Arthur és az Indián (1976); A rádió (1977), Jóbarátok vagyunk (1977), Nem adom fel (1978), Boksz (1980), Éjszakai vonatozás (1984).

Közben a színházi életbe is bekapcsolódott. A Vígszínház 1973-ban mutatta be első musicaljét, Déry Tibor Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című kisregényének zenés adaptációját. Ezután Presser a Vígszínház több zenés darabjának is zeneszerzője volt. 1978 óta a Vígszínház zenei vezetője, ahol önálló dalesteket is ad.

1982-ben jelent meg első szólólemeze, az Electromantic, mely eredetileg egy balett elektronikus hangszerekkel készített zenéje. Legismertebb darabja később az angol BBC televízió híradójának szignáljaként is szolgált.

Az 1970-es évektől kezdve több magyar előadónak írt dalokat, zenét (többek között Zalatnay Saroltának, Demjén Ferencnek, Kern Andrásnak, Vikidál Gyulának). 1973 és 1976 között Kovács Kati albumainak, majd 1977 óta Zorán albumainak állandó közreműködője. Az 1980-as években Katona Klári albumain is játszott, és Révész Sándor első szólóalbumának készítésében is részt vett.

Az LGT után (1984-)

Miután az LGT 1984 után nem jelentkezett albummal, újabb színházi produkcióba kezdett. Ennek sikeres eredménye az 1988-ban bemutatott A padlás. 1994-ben jelent meg az első „igazi” Presser-album, a Csak dalok, amit 1996-ban a Kis történetek követett.

Bár az LGT feloszlott (1992-es nagyszabású búcsúkoncertjeik anyaga CD-n is megjelent), 1997-ben mégis új albummal jelentkeztek, a 424 – Mozdonyoperával. Következő albumuk, A fiúk a kocsmába mentek 2002-ben készült el. Az LGT régi sikereit ezek az albumok nem tudták megközelíteni. Szintén 2002-ben, az Óbudai-szigeten LGT-fesztivált is tartottak. Öt év szünet után, 2007. augusztus 7-én a 15. Sziget Fesztivál nyitózenekaraként léptek fel.

A Mozdonyopera óta Presser két albumot is készített (Angyalok és emberek, T12enkettő), filmzenéket szerzett, valamint Zorán albumain is dolgozott.

2003 végén a UNICEF Magyar Bizottság Halász Juditot és Presser Gábort jószolgálati nagykövetté nevezte ki. Feladatuk a gyermekek ügyének képviselete, az UNICEF és a világ gyermekeinek magyarországi képviselete. Megbízatásuk 3 évre szólt, szolgálataikért 100 forint javadalmazásban részesültek.

Presser 2004 és 2010 között a TV2 zenei tehetségkutató műsora, a Megasztár zsűrijének volt a tagja. 2008-ban az ő kezdeményezése nyomán jött létre a Magyar Dal Napja. 2009. január 24-én 1 koncert címmel telt házas koncertet adott a budapesti Papp László Sportarénában. Ennek apropóját az adta, hogy rockzenészi pályafutása 40 éve kezdődött, és azóta még nem lépett fel ekkora helyen. A vendégek között volt Mihály Tamás, az Omega basszusgitárosa, Falusi Mariann és Rúzsa Magdolna. A koncerten saját maga által írt, de eredetileg mások által előadott dalokat is játszott.
Művei [szerkesztés]
„Szeretek filmzenét, színházi kísérőzenét írni, de balettet is, … de a dalírástól sehogy sem lehet engem eltéríteni, a végén mindig oda lyukadok ki. Én magamat csak egy zeneszerzőnek tartom, aki néha elénekli a dalait, … néha szöveget is írok.”

A fenti idézet szellemében készült el Presser Gábor szerzeményeinek listája, ahol elsősorban zeneszerzői tevékenységének eredménye látható.

Számtalan előadónak írt dalokat, pályafutása elején leginkább az Omega számára, majd természetesen „saját” együttesének, a Locomotiv GT-nek. Zorán szinte összes, Kovács Katinak pedig négy albuma is az ő műve, de nevéhez fűződik Katona Klári legsikeresebb időszaka is. Nem hagyható ki művei közül több népszerű színházi mű, filmzene, mesejáték sem. A Szántó Erika által rendezett és 1989-ben Európa-díjjal kitüntetett alkotásának, a Gaudiopolisnak a zenéje is az ő alkotása.

A Presser Gábor szerzeményeinek időrendi listája oldalon Presser Gábor művei automatikus sorszámozással ellátva szerepelnek.

Forrás: Wikipédia

Zenekarai (118 db):

LGT

LGT

(1971 - napjainkig)

Presser Gábor dalszövegek (865 db):

1 kocsi jön(LGT)

1958-as boogie-woogie klubban(Omega)
video

2 szív 1 zongora(Presser Gábor)

34. dal(Zorán)
video

424 - es csatahajó(LGT)
video

A bohóc(Rúzsa Magdi)
video

A búcsú(LGT)

A Bús, Piros Vödör dala(Presser Gábor)

A Bús, Piros Vödör dala(Túl a Maszat-hegyen)

A celofán-nap és a papír-hold(Presser Gábor)

A celofánnap és a papírhold(Presser Gábor)
video

A csend(Harmincéves vagyok (musical))
video

A csend(Presser Gábor)

A csend(LGT)

A csúnya fiúknak is van szíve(Presser Gábor)
video

A fák is siratják(Képzelt riport egy amerikai pop fesztiválról (musical))
video

A fák is siratják(Fehér Adrienn)

A fák is siratják(Király Linda)

A fák is siratják(Megasztár)
video

A fák is siratják...(LGT)
video

A fák is siratják...(Presser Gábor)

A füredi mólónál(Hernádi Judit)
video

A füredi mólónál(Presser Gábor)
video

A Füredi mólónál(Kern András)
video

A füst meg a szél(LGT)
video

A híd(Presser Gábor)
video

A hídon(Zorán)
video

A jegyszedő(Kulka János)
video

A jó pali kalóz(Presser Gábor)

A kabát alatt(Rúzsa Magdi)
video

A kagyló(Presser Gábor)

A kicsi vonat(Presser Gábor)

A Kicsi, a Nagy, az Artúr és az Indián(LGT)
video

A Kicsi, a Nagy, az Artúr és az Indián /LGT/(Bartók Eszter)
video

A legvégén lesz még egy dal(Presser Gábor)
video

A máshol élők városa(Presser Gábor)
video

A máshol élők városa(Zorán)
video

A mi kocsmánk(LGT)
video

A nagy szerep(Malek Andrea)
video

A nagy szerep(Szent István körút 14. (musical))
video

A nagy találkozás(Presser Gábor)

A napba néztem(Omega)
video

A padlás: Szilvásgombóc(Presser Gábor)
video

A part(Falusi Mariann)
video

A part(Presser Gábor)

A Pici az agy(Irigy Hónaljmirigy)
video

A rádió(Hevesi Tamás)
video

A rádió(LGT)

A sanda bohóc dala(Presser Gábor)
video

A siker(LGT)
video

A szél lassan elfújja az utolsó dalom(LGT)
video

A szél lassan elfújja az utolsó dalom(Presser Gábor)
video

A szerelem börtönében(LGT)
video

A szerelem börtönében(LGT)

A szerelem jó, a szerelem fáj(Presser Gábor)
video

A szerelemnek múlnia kell(Oláh Ibolya)
video

A szerelemnek múlnia kell(Zorán)
video

A szerelemnek múlnia kell(Presser Gábor)

A sziget(Zorán)
video

A színfalak mögött(Zorán)
video

A szívbajt hozod rám(LGT)
video

A szívbajt hozod rám (közr.még: Locomotiv Gt.) [Presser](Presser Gábor)

A Szívemben nincs senki másnak hely(Presser Gábor)
video

A szomorú bárzongorista dala(Kern András)
video

A szomorú bárzongorista dala(Presser Gábor)

A tengelykezű félember(LGT)
video

A tücsök és a hangya(LGT)

A villamos kettőt csöngetett(Presser Gábor)

A villamos kettőt csöngetett(Malek Andrea)
video

A vonat ment tovább/A búcsú/(LGT)

Add, hogy még egyszer(Képzelt riport egy amerikai pop fesztiválról (musical))
video

Add, hogy még egyszer lássam...(Presser Gábor)
video

Add, hogy mégegyszer(LGT)

Addig jó nekem(Zorán)
video

Addig jó nekem(Presser Gábor)

Adj egy pohár vizet(Presser Gábor)
video

Adj valamit!(Zorán)
video

Ahogy mindenki(LGT)
video

Ahogy mindenki(Falusi Mariann)
video

Ahogy mindenki(Presser Gábor)
video

Ahogy mindenki(Katona Klári)
video

Ahogy volt, úgy volt(Zorán)
video

Ahol a boldogságot osztották(Omega)
video

Ahol jó volt(Zorán)
video

Ahol jó volt (közr.még: Zorán) [Presser](Presser Gábor)

Álomgyár(Kentaur)
video

Alszol a vállamon(Zorán)

Altatódal felnőtteknek(LGT)
video

Amarcord(Presser Gábor)

Amerika(LGT)
video

Amerika Legszebb Asszonya(Komár László)
video

Amíg várok rád(Katona Klári)
video

Amíg várok rád(Presser Gábor)

Amíg várok rád(Falusi Mariann)
video

Amikor elmentél(Falusi Mariann)
video

Amikor elmentél(Presser Gábor)

Amikor elmentél tőlem(Zorán)
video

Amikor elmentél tőlem(Gringo Star)
video

Amikor feljöttél(Koós János)
video

Amióta elszakadtál(Presser Gábor)
video

Amióta elszakadtál (duett Presser Gábor)(Oláh Ibolya)
video

And The Doctor Came(LGT)

Angyal(Kentaur)

Angyal mellettem(Presser Gábor)
video

Angyal mellettem(Rúzsa Magdi)
video

Another Baby Cries(LGT)

Apák és anyák(Kovács Kati)
video

Apám hitte(Baricz Gergő)

Apám hitte(Malek Andrea)
video

Apám hitte(Wolf Kati)
video

Apám hitte(Zorán)
video

Apám hitte (koncert verzió)(Zorán)

Apám hitte I. verzió(Zorán)

Apró a zsebben(Presser Gábor)
video

Arra mennék én(LGT)
video

Arra mennék én(Presser Gábor)
video

Arra született(Képzelt riport egy amerikai pop fesztiválról (musical))
video

Arra születtem(Szinetár Dóra)
video

Arra születtem(Bayer Kató)
video

Arra születtem(Képzelt riport egy amerikai pop fesztiválról (musical))
video

Arra születtem (Eszter dala)(LGT)
video

Arra születtünk(Presser Gábor)
video

Arra születtünk - finálé(LGT)
video

Átkozott élet(Jó estét nyár, jó estét szerelem (musical))

Átok ül a kis váramon (Babaarcú Démon éjféli ének)(Túl a Maszat-hegyen)

Az Ígéret földje(LGT)
video

Az üvegember(LGT)
video

Az 1958-as Boogie-Woogie Klubban(Bódy Magdi)
video

Az 1958-as Boogie-Woogie Klubban(Koncz Zsuzsa)
video

Az 1958-as Boogie-Woogie Klubban(Koncz Zsuzsa)
video

Az a hosszú asztal(Zorán)
video

Az ablak mellett(Zorán)
video

Az álmodozó(Omega)
video

Az arcvíz(Presser Gábor)

Az éjszaka hangjai(Kentaur)

Az éjszakai országúton(Omega)
video

Az éjszakai országúton (angol változat)(Omega)

Az élet dolgai(Zorán)
video

Az első dal(Zorán)

Az én időmben(Zorán)

Az én városom(Zorán)

Az igéret földje(Presser Gábor)
video

Az legyél, akinek látszol(Presser Gábor)
video

Az legyél, akinek látszol(Zorán)

Az utolsó medve(Hobo Blues Band)

Az ünnep(Zorán)
video

Az ünnep(Takáts Tamás)

Az volt a dal(Zorán)
video

Azt hittem(Presser Gábor)
video

Azt mondta az anyukám(Skanzelizé)
video Zeneszöveg.hu - Skanzelizé előadóhoz tartozó letöltések

Azt mondta az anyukám(Bódy Magdi)
video

Azt mondta az anyukám(Omega)
video Zeneszöveg.hu - Omega előadóhoz tartozó letöltések

Azt mondta az anyukám...(Zorall)
Zeneszöveg.hu - Zorall előadóhoz tartozó letöltések

Babaarcú démon dala (Átok ül a kis váramon)(Presser Gábor)

Back Home(LGT)
video

Ballada a fegyverkovács fiáról(Omega)
video

Ballada a mamákról(Zorán)

Banális Blues(LGT)
video

Bárzongok 1. (Pinkmariska)(Presser Gábor)

Bárzongok 2. (A hajnali Blaha)(Presser Gábor)

Bárzongok 3. (Egy zenemasiniszta)(Presser Gábor)

Berendezik a ringet(Presser Gábor)

Bit tegyen egy angol bárd(Presser Gábor)

Bit tegyen egy angol bárd (közr.még: Benedek Miklós)(Túl a Maszat-hegyen)

Bízd ránk!(LGT)
video

Blue Woman(LGT)
video

Boksz!(LGT)
video

Boldog dal(Katona Klári)
video

Boldog idő(Zorán)
video

Boldog szív(Presser Gábor)

Boldog születésnapot(LGT)

Boldog, aki melletted ébred fel(Rúzsa Magdi)
video

Bolond szív(Falusi Mariann)
video

Bolond szív, bolond fej(Somló Tamás)
video

Bolond világ(Presser Gábor)
video

Boxing(LGT)

Break the chain (Minden könnycseppért kár)(Omega)
video

Bús. piros vödör(Presser Gábor)

Castles Of Reality(Omega)
video

Cím nélkül(Presser Gábor)
video

Circus(LGT)

Coda(Zorán)
video

Coda II.(Zorán)

Csak a szerelem(Presser Gábor)
video

Csak a szerelem(Zorán)
video

Csak a szívemet teszem eléd(Vikidál Gyula)
video

Csak a szívemet teszem eléd(Presser Gábor)
video

Csak az idő(Falusi Mariann)
video

Csak az idő(Presser Gábor)

Csak az jöjjön(LGT)

Csak egy másik bolond(Presser Gábor)
video

Csak játék(Zorán)
video

Csasztus(Presser Gábor)

Csigabú(Presser Gábor)
video

Csigabú(Falusi Mariann)
video

Csúnya fiúk(Presser Gábor)

Csupa - csupa - padlás(Kaszás Attila és Igó Éva)
video

Csupa-csoda padlás(A padlás)
video

Dal(Presser Gábor)

Dal az álruhás hercegéről(Jó estét nyár, jó estét szerelem (musical))
video

Dal az álruhás hercegről(Hernádi Judit)
video

Dalaktika(LGT)

De jó lenne észnél lenni(LGT)
video

De nincs béke (Sed non est pax)(Zorán)
video

Dead Are the Flowers(Omega)
video

Der medve(Hobo Blues Band)

Dobj egy papírrepülőt!(Rúzsa Magdi)
video

Don Quijote Budapesten(Presser Gábor)
video

Don Quijote Budapesten (keserű románc) [Presser](Presser Gábor)

Dr. Bánat(Presser Gábor)
video

Dúdolj néha egy dalt(Presser Gábor)
video

Ebmertelen dal (LGT)(Bella Levente)

Ég és föld között(A padlás)
video

Egészen egyszerű dal(Zorán)
video

Egészen egyszerű dal (koncert verzió)(Zorán)

Egészen egyszerű emberek(Zorán)

Egy dal azokért, akik nincsenek itt(LGT)
video

Egy éjszaka Nélküled(Komár László)
video

Egy elfelejtett szó(Caramel)
video

Egy elfelejtett szó(Fatal Error)

Egy elfelejtett szó(LGT)

Egy elfelejtett szó(Auth Csilla)
video

Egy elkésett dal (Somogyvári Rudolf emlékére)(LGT)

Egy falat kenyér(Hobo Blues Band)

Egy hófehér lakosztály(Jó estét nyár, jó estét szerelem (musical))
video

Egy hófehér lakosztály(Bánsági Ildikó)
video

Egy lány nem ment haza(Omega)
video

Egy vallomás a sok közül(Zorán)
video

Egyedül nem megy(Kern András)
video Zeneszöveg.hu - Kern András előadóhoz tartozó letöltések

Egyszer(Presser Gábor)
video

Egyszer(Danics Dóra)

Egyszer(Rúzsa Magdi)
video

Egyszer volt...(Zséda)
video

Egyszer volt...(Katona Klári)
video

Ein Lied nur für die, die nicht hier sind(LGT)

Éjfél, te bús(Presser Gábor)

Éjszakai üzenet(Katona Klári)
video

Éjszakai vonatozás(LGT)
video

Electromantic(Presser Gábor)

Elfáradt dal(Presser Gábor)
video

Elkergetett asszony(Presser Gábor)

Elkésett dal (S.R. emlékére)(Szent István körút 14. (musical))

Élni tudni kell(Komár László)
video

Elvarázsolt éj(Katona Klári)
video

Elveszett gyémántok(Megasztár)
video

Elveszett gyémántok(Demjén Ferenc)

Embertelen dal(Oláh Ibolya)
video

Embertelen dal(Hevesi Tamás)
video

Embertelen dal'22 (ft. Lotfi Begi, Presser Gábor, Káté)(Geszti Péter)
video

Én már próbáltam(Presser Gábor)

Én már próbáltam(Zorán)

Én nem megyek moziba többé(Kern András)
video

Én szeretem a túlerőt(Presser Gábor)
video

Én szeretlek(Katona Klári)
video

Én szeretlek(Révész Sándor)
video

Én úgy emlékszem(LGT)

Én úgy emlékszem(Presser Gábor)

Én vagyok az(Zorán)

Engem is vigyél el!(Presser Gábor)
video

Enyém a pálya(A padlás)
video

Erőgép(LGT)

És jött a doktor(LGT)

És jött a doktor(Presser Gábor)
video

És majd Viktor jön(Hegedűs D. Géza)
video

És majd Viktor jön(Jó estét nyár, jó estét szerelem (musical))
video

És...(Komár László)
video

Eszter keresése(Presser Gábor)

Eszter keresése(LGT)

Eszter keresése(Képzelt riport egy amerikai pop fesztiválról (musical))
video

Ethiopia(LGT)

Ez minden(Zalatnay Sarolta)
video

Ez ő, ez ő(A padlás)
video

Ezer alakban(Zorán)
video

Ezt egy életen át kell játszani(Hevesi Tamás)
video

Ezt egy életen át kell játszani(Presser Gábor)
video

Ezüst nyár(LGT)
video

Fed up with All Your Fancy Phrases(LGT)

Fekszünk a strandon(Bagossy Brothers Company)
video

Fényes eső(Kentaur)

Fényév távolság(Kaszás Attila & Rúzsa Magdi)
video

Fényév távolság(Kaszás Attila)
video

Fényév távolság(Zoller Zsolt)

Fényév távolság(Ossian)

Fényév távolság(Tabáni István)
video

Fényév távolság(A padlás)
video

Fényév távolság(Tóth Vera)
video

Fényév távolság(Leander Kills)
video

Fényév távolság(Babylon)
video

Fényév távolság (Padlás)(Fekete Dávid)
video

Finálé(Presser Gábor)

Finálé(Szent István körút 14. (musical))

Finálé(Képzelt riport egy amerikai pop fesztiválról (musical))
video

Finálé(A padlás)
video

Finálé (közr. még: Különböző előadók)(Túl a Maszat-hegyen)

Fiú(Hevesi Tamás)

Fiú(Presser Gábor)

Fiú(LGT)
video

Fiú(Pál Tamás)

Fiú (közr.még: Locomotiv Gt.) [Presser](Presser Gábor)

Fiúk a térről(Katona Klári)
video

Fogd a pénzt(Túl a Maszat-hegyen)

Forgotten Word(LGT)

Francia dal(Presser Gábor)
video

Gazdag fiú szerelme(Presser Gábor)
video

Gesztenyeméz(Presser Gábor)

Gimme Some Help!(LGT)

Gondolj rám(KÁ NA ÁN)

Gondolj rám(Presser Gábor)
video

Gondolj rám(Rúzsa Magdi)
video

Gondolj rám!(LGT)

Guváti(Kern András)
video

Gyere gyere ki a hegyoldalba(100 Folk Celsius)
video

Gyere velem(Zorán)

Gyere, gyere ki a hegyoldalba(LGT)

Gyere, gyere ki a hegyoldalba(LGT)

Gyík dal(LGT)

Gyongyhajú Lány(Omega)
video

Gyöngyhajú lány(Kozmix)

Gyöngyhajú lány(Omega)
video

Gyöngyhajú Lány (ft. Miller David)(Hundred Sins)
video

Gyöngyhajú lány 2000(Kozmix)
video

Ha a dobos megengedné(Presser Gábor)

Ha a dobos megengedné(Kovács Kati)
video

Ha eljönnek az angyalok(LGT)
dalokhu video

Ha eljönnek az ördögök(LGT)

Ha én szél lehetnék(Omega)
video

Ha hinnél valamiben(Zorán)
video

Ha volna szíved(LGT)
video

Hadd legyen(Zorán)
video

Hadd mondjam el(Zalatnay Sarolta)
video

Hagyd a könnyeket(LGT)

Hajózni kell(Zorán)

Halálos tangó(Kern András)
video

Halott(Presser Gábor)
video

Halott virágok(Omega)
video

Hammer-handed Half Man(LGT)

Hammer-handed Half Man(LGT)

Hány cédula az élet(Harmincéves vagyok (musical))
video

Hány cédula az élet(LGT)
video

Hány cédula egy élet?(Szent István körút 14. (musical))
video

Hány cédulát írtál(LGT)
video

Hány cédulát írtál?(Harmincéves vagyok (musical))
video

Harmadik világ(Presser Gábor)

Harminc(Zorán)
video

Hazatalálsz(Zséda)
video

Hazudj valami szépet(LGT)
video

Hazudj valami szépet!(Harmincéves vagyok (musical))
video

Hé, '67(Kern András)

Hé, 67(Zorán)
video

Hej, én szólok hozzád(LGT)

Hello(Katona Klári)
video

Helló(Keresztes Ildikó)
video

Hiába vársz(Zorán)

Hilf' mir einzuschlafen(LGT)

Hirdetés(LGT)
video

Hogyan mondjam el neked?(SummerLove)

Hogyan mondjam el neked?!(Dj Lotters)
video

Hol volt, hol nem volt (elmondja Garas Rezső)(Túl a Maszat-hegyen)

Holdbanán(Presser Gábor)

Holnap(Omega)

Hosszú hajnal(Komár László)

Hot Love(LGT)

Hová megyünk?(Zorán)

Hozzám hajolsz(Presser Gábor)
video

Hozzám tartozol(Zorán)
video

Hűségdal (Jó Veled)(Presser Gábor)
video

I am Viktor(Jó estét nyár, jó estét szerelem (musical))
video

I Am Viktor(Hegedűs D. Géza)
video

I Believe You(LGT)

I Had Life(LGT)

I Just Wanna Go To Sleep(LGT)

I looked into the sun (A napba néztem)(Omega)

I Want To Be There(LGT)

I. M. V. Viszockij(Katona Klári)
video

Ibolyavirág(Oláh Ibolya)
video

Ibolyavirág (közr.még: Oláh Ibolya) [Presser](Presser Gábor)

Ich wart' auf dich irgendwo(LGT)

Idegen arcok(LGT)

If I Were the Wind (Ha én szél lehetnék)(Omega)
video

If I Were the Wind(Omega)

Így alakult(Zorán)

Így is jó(Zorán)
video

III.Világ(LGT)

In Other Words(LGT)

Indulás a koncertre (közr.még: Különböző előadók) [Adamis/Presser](Presser Gábor)

Induló az indulásról (közr.még: Kovács Judit)(Túl a Maszat-hegyen)
video

Intuitio molto furtivamente(LGT)

Intuitio Molto Furtivamente(LGT)

Ismerem őt(Presser Gábor)
video

Ismersz jól(Kovács Kati)
video

Ismertem egy lányt(Omega)
video

Itt a válasz(Presser Gábor)

Itt a válasz(Révész Sándor)
video

Itt a vásár(Zorán)

Itt az este(Komár László)
video

Itt vagyunk (Nyitány)(A padlás)
video

Itt van Ámor (közr.még: Kovax/Roy) [Presser](Presser Gábor)

Játssz még(Szekeres Adrien)
video

Játssz még(Katona Klári)
video

Játssz még(Kovács Kati)
video

Játssz még / koncert verzió(Szekeres Adrien)
video

Játssz még!(Muri Enikő)

Játssz még!(Zorán)
video

Játszd el(Komár László)
video

Jenny’s Got a New Thing(LGT)

Jó éjszakát(Presser Gábor)
video

Jó éjszakát(Szent István körút 14. (musical))
video

Jó estét nyár(Szent István körút 14. (musical))

Jó estét nyár(Császár József)
video

Jó estét nyár, jó estét szerelem(Siménfalvy Ágota)

Jó estét nyár, jó estét szerelem(Jó estét nyár, jó estét szerelem (musical))
video

Jó estét, nyár, jó estét, szerelem(Oláh Ibolya)
video

Jó így(Zorán)
video

Jó veled(Presser Gábor)
video

Jóbarátok vagyunk(LGT)

Jóbarátok vagyunk(Presser Gábor)
video

Jóbarátok vagyunk(Dopeman)
video

Kabát dal(Zorán)

Kállai kettős(Omega)
dalokhu

Kék asszony(LGT)

Kék asszony(Presser Gábor)
video

Kék asszony(Zorán)
video

Kék asszony(LGT)
video

Kék asszony(Dolhai Attila)
video

Kék hó(Presser Gábor)

Kék likőr(Presser Gábor)
video

Kékasszony(Hevesi Tamás)

Kenyérdal(LGT)
video

Kenyérdal(Harmincéves vagyok (musical))
video

Kenyérdal(Kútvölgyi Erzsébet)
video

Képzeld el(Katona Klári)

Képzelt riport - Nem akarom látni(Szűcs Kinga )
video

Kérgeskezű favágók(Omega)
video

Két ördög(Presser Gábor)
video

Két szív(Király Linda)
video

Két szív(Falusi Mariann)
video

Két szív(Presser Gábor)

Kezedben az élet(Jó estét nyár, jó estét szerelem (musical))
video

Ki figyel rám?(Zorán)
video

Kiabálj, énekelj(Omega)
video Zeneszöveg.hu - Omega előadóhoz tartozó letöltések

Kiáltás(Zorán)

Kicsi ember(LGT)
video

Kicsi ember(Harmincéves vagyok (musical))
video

Kicsi görög(Jó estét nyár, jó estét szerelem (musical))
video

Kínai baba(Katona Klári)
video

Kinn is vagyok, benn is vagyok(Presser Gábor)
video

Kinn is vagyok, benn is vagyok(LGT)

Kiskarácsony-nagykarácsony(Wittek Mária)
video

Kiskarácsony, Nagykarácsony(Omega)
dalokhu

Kit szeretsz?(Presser Gábor)

Kívánj nekem boldog hétköznapokat(Rúzsa Magdi)
video

Kocsmadal: Északi hosszúság 100. fok(Komár László)
video

Kóló(Zorán)
video

Kotta nélkül(LGT)

Kotta nélkül(Presser Gábor)

Kotta nélkül(LGT)

Könyörgés(Zorán)
video

Könyörgés(Zalatnay Sarolta)
video

Közel a Naphoz(Kovács Kati)
video

Közel a Naphoz (Siménfalvy Ágota)

Közös szavakból(Zorán)
video

Krepdesin(Presser Gábor)

La Baletta(Presser Gábor)

La Baletta(Presser Gábor)
video

LABIRINTUS(Kentaur)

Láthatatlan hatalom(Kentaur)

Légy jó(Kentaur)

Legyen ünnep(Sárközi Anita)
video

Lélekcirkusz(Rúzsa Magdi)
video

Let Me Be(LGT)

Löncsölő kislány(Presser Gábor)

Lusta dal(Zorán)

Magyar a világűrben(Asztronauta együttes)

Magyar a világűrben (az LGT-vel)(Neoton Família)

Magyarország(LGT)
video

Magyarország(Zorán)
video

Majd egyszer(Zorán)
video

Majd elfújja a szél(Presser Gábor)
video

Majd elfújja a szél (duett Novák Péterrel)(Oláh Ibolya)

Majd Leonard(Presser Gábor)
video

Malacfejű balerina dala(Túl a Maszat-hegyen)

Mama(Katona Klári)
video

Már a galambok se repülnek(Zorán)

Maradj a hangszernél(Zorán)
video

Marika Néni dala(Presser Gábor)
video

Másik igazság(Király Linda)

Maszat-dal(Túl a Maszat-hegyen)

Meddig fáj még?(Zorán)

Meddig jössz velem?(Presser Gábor)
video

Meddig vársz még rám?(Kentaur)

Medventánc(Presser Gábor)

Medvetánc(Presser Gábor)
video

Még egy(Kaszás Attila)
video

Még egy(Presser Gábor)

Még egy(Zorán)

Még egy dal(Rúzsa Magdi)
video

Még egy...(Kaszás Attila)
video

Még mindig(Zorán)

Megbántottál(Omega)
video

Megemeltek az angyalok(Presser Gábor)

Megemeltek az angyalok - Kis erggeli történet(Presser Gábor)

Megjött Moszkvából a csomag(LGT)
video

Menekülés(Révész Sándor)
video

Menj el(Zorán)

Menni kéne(LGT)

Menni kéne(Képzelt riport egy amerikai pop fesztiválról (musical))
video

Menni kéne(Szent István körút 14. (musical))

Mérgezett virág (Ámor isten dísztelen sírja)(Kentaur)
video

Mi is leszünk szenilisek(Szent István körút 14. (musical))

Mi is leszünk szenilisek(Harmincéves vagyok (musical))
video

Mi is leszünk szenilisek(LGT)

Mi kéne még?(Zorán)
video

Mi lesz velem(Oláh Ibolya)
video

Mi lesz velem?(LGT)
video

Miénk a mocsár(Túl a Maszat-hegyen)

Miénk ez a cirkusz(Hevesi Tamás)
video

Miénk ez a cirkusz(LGT)
video

Miénk itt a tér(LGT)
video

Miénk itt a tér(Koncz Zsuzsa)
video

Miénk itt a tér(Koncz Zsuzsa)
video

Miénk itt a tér(Road Movie AllStars)
video

Miért fáj a szív(Náray Erika)

Miért fáj a szív?(Katona Klári)
video

Miért fáj úgy(LGT)

Miért mentél el?(Náray Erika)

Miért mentél el? (Duett Presser Gáborral)(Rúzsa Magdi)
video

Miért ne játszhatnánk el jól?(Zorán)

Miért ne játszhatnánk el jól?(LGT)

Miért ne?(Katona Klári)
video

Miért nem elég(Katona Klári)
video

Miért nem próbálod meg velem?(Katona Klári)
video

Mikor elindul a vonat(Gáspár Laci)
video

Mikor elindul a vonat(Mérai Kata és a JAJQ)

Mikor elindul a vonat(Demjén Ferenc)
video

Mikor hiába(Jó estét nyár, jó estét szerelem (musical))
video

Mikor leszek a tiéd(LGT)

Mikor leszek a tiéd(Presser Gábor)
video

Mikor valóra vált az álmunk(Zorán)
video

Milyen jó lenne(Rúzsa Magdi)
video

Milyen jó lenne(Presser Gábor)

Minden könnycseppért kár(Omega)
video

Minden könnycseppért kár(Presser Gábor)
video

Minden nap(Presser Gábor)
video

Mindenféle emberek(Hevesi Tamás)

Mindenféle emberek(LGT)
video

Mindenki(LGT)
video

Mindenki(Zalatnay Sarolta)
video

Mindenki(Presser Gábor)

Mindenki másképp csinálja(Hevesi Tamás)
video

Mindenki másképp csinálja(Torres Dániel)

Mindenki másképp csinálja(LGT)
video

Mindenki másképp csinálja - 2. változat(LGT)

Mindenki másképp...(Sub Bass Monster)

Mindent megtennék(LGT)

Mindent megtennék(Presser Gábor)
video

Mindent megtennék hogy egy kicsit szeress......(LGT)

Mindig csak ott várok rád(LGT)

Mindig csak ott várok rád(Presser Gábor)
video

Mindig magasabbra(LGT)

Mindig, mindig(Katona Klári)
video

Mint a filmeken(Katona Klári)

Mint a filmeken(Presser Gábor)

Mint Hawaii(Komár László)
video

Mit ér egy nagymama unokák nélkül(A padlás)
video

Mit nekem(Zorán)

Mond, hogy mindig így lesz majd(Zorán)

Mondd mi lesz velem(LGT)
video

Mondd, hogy mindig így lesz majd(Zorán)
video

Mondd, kis kócos(Komár László)
video Zeneszöveg.hu - Komár László előadóhoz tartozó letöltések

Mondd, kis kócos!(Lavender Forté)
Zeneszöveg.hu - Lavender Forté előadóhoz tartozó letöltések

Mondd, mire van?(LGT)
video

Mondtam neked(Zorán)
video

Motor City Love(LGT)

Motor City Love (LGT)

Mozdonyrádió(LGT)

Mozi(Katona Klári)
video

Mozi(LGT)
video

Murzsi álmodik(Presser Gábor)

Music Express(LGT)

Music Man(LGT)

Na mennyé má a...(Irigy Hónaljmirigy)
video

Nagy találkozás(Katona Klári)
video

Nagy utazás(Dopeman)
video

Naplemente(Omega)
video

Napszállat(Presser Gábor)

Ne eressz el!(Rúzsa Magdi)
video

Ne félj!(Kentaur)

Ne írjon fel, rendőr bácsi(Scampolo)
video

Ne szeress(Presser Gábor)

Ne szeress engem(Presser Gábor)
video

Ne szeress engem(Feke Pál)

Ne szeress engem(Deák Bill Gyula)
dalokhu video

Ne szeress engem(Falusi Mariann)
video

Ne szeress engem(Keresztes Ildikó)
video

Ne várd a hulllócsillagot(Révész Sándor)
video

Neked írom a dalt(Oláh Ibolya)
video

Neked írom a dalt(LGT)
video

Neked írom a dalt(Presser Gábor)
video

Neked írom a dalt(Pál Utcai Fiúk)

Neked írom a dalt(LGT)

Nekem biztos lesz egy fiam(Kovács Kati)
video

Nekem még nem volt gyerekévem(Zorán)

Nekem nem elég(Zorán)
video

Nekem nem szabad(Rúzsa Magdi)
video

Nekem nem szabad(Presser Gábor)
video

Nélküled(Katona Klári)
video

Nem adom fel(LGT)
video

Nem adom fel (LGT)(Tóth Gabi)
video

Nem adom fel!(Rapülők)
video

Nem akarom látni(Képzelt riport egy amerikai pop fesztiválról (musical))
video

Nem akarom látni...(LGT)
video

Nem felejtem el sosem(LGT)

Nem haragszom rád(Zorán)

Nem hiszem el(LGT)

Nem kell mindig(Zorán)

Nem olyan könnyű(Presser Gábor)

Nem olyan könnyű(LGT)

Nem szerethet mindenki(Presser Gábor)
video

Nem szólnak a csillagok(A padlás)
video

Nem tilthatom meg(Omega)
video

Nem tudtam, hogy így fáj(Révész Sándor)
video

Nem tudtam, hogy így fáj(Zorall)
video

Nem új a Nap alatt semmi(Omega)
video

Nem vagy szép(Omega)
video

Nem várok holnapig(Lavender Forté)

Nézd, az őrült...(LGT)
video

Nincs más(Zorán)
video

Nincsen kedvem(Zorán)
video

Nur ein Wort (Van egy szó)(Omega)
video

Nyár, némafilm(Presser Gábor)

Nyárkaucsuk(Presser Gábor)

Nyárkaucsuk (Presser Gábor)(Falusi Mariann)
video

Óh, csak a hajnal jönne már(Komár László)
video

Óh, csak a hajnal jönne már(Miller Zoltán)

Oh, jöjj!(Omega)

Ólomkatona(Katona Klári)
video Zeneszöveg.hu - Katona Klári előadóhoz tartozó letöltések

Olyan édes vagy nekem(Presser Gábor)
video

Olyan szépek voltunk(Csináljuk a fesztivált)
video

Olyan szépen mosolygott(Omega)

Once I Knew A Girl(Omega)

Once I Knew a Girl(Omega)

Osztálykirándulás(Koncz Zsuzsa)
video

Osztálykirándulás (duett Koncz Zsuzsával)(Zorán)
video

Ő az(Zorán)

Ő az a lány(Kozmix)

Örökre szépek(Katona Klári)
video

Örökre szépek(Bereczki Zoltán)
video

Örökre szépek(Kaszás Attila)
video

Örökre szépek(Bereczki Zoltán & Szinetár Dóra )
video

Örökre szépek II.(A padlás)
video

Örökre szépek III.(A padlás)
video

Örökség(Zorán)

Öröm és könny(Oláh Ibolya)
video

Őt(Presser Gábor)
video

Öt(Presser Gábor)

Paca cár áriája (közr.még: Bassa István)(Presser Gábor)

Papírfiúk és nylonlányok(Kentaur)
video

Pearls in her hair ( Gyöngyhajú lány )(Omega)

Penitencia(Zorán)
video

Pesten születtem(Kern András)
video

Petróleumlámpa(Bon Bon)

Petroleumlámpa(Koncz Zsuzsa)
video

Petróleumlámpa(Bon Bon)

Petróleumlámpa(Omega)
video

Pokolba már a szép szavakkal(LGT)

Prológ és trialóg(LGT)

Puderett(Presser Gábor)

Rágógumi megszokás(LGT)
video

Rádióüzenetek(A padlás)
video

Red Rose(Omega)
video

Régi csibészek(100 Folk Celsius)
video

Régi csibészek(Omega)
video

Rettenetes Emberek(Omega)
video

Ringasd el magad(LGT)
video

Ringasd el magad(Presser Gábor)
video

Ringasd el magad(Szent István körút 14. (musical))

Ringasd el magad(Zámbó Jimmy)

Ringasd el magad (LGT feldolgozás)(Lovasi András)
video

Ringasd el magad II.(LGT)

Ringasd el magad II.(Képzelt riport egy amerikai pop fesztiválról (musical))
video

Ringasd el magad!(Rapülők)

Ringass még(Presser Gábor)
video

Ringass még!(Karácsony János)

Ringass még!(Homonnay Zsolt & Polyák Lilla)
video

Ringass, riingass még(Presser Gábor)

Rock and roller(Kovács Kati)
video

Rock and Roller(Lavender Forté)

Rock and roller(Zorall)

Rock And Roller (közr.még: Kovács Kati ) [Presser](Presser Gábor)

Rock Yourself Away(LGT)

Rockandroller(Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar)
video

Romantika(Dolhai Attila)
video

Romantika(Zorán)
video

Romantika(Komár László)
video

Rózsafák(Omega)
video Zeneszöveg.hu - Omega előadóhoz tartozó letöltések

Rozsdás szög(Presser Gábor)
video

Segíts elaludni!(LGT)

Senki gyermekei(LGT)

Serenade (To My Love if I Had One)(LGT)

Sika-sika(Túl a Maszat-hegyen)

Sika-sika (Full Version)(Túl a Maszat-hegyen)

Silver Summer(LGT)

Snuki(Omega)
video

Sohase higgyetek a szemeteknek(Zorán)
video

Sorsom(Kovács Kati)
video

Sorsom(Kovács Kati)

Soul On Fire(LGT)

Sötét a város(Omega)
video

Strandard(Presser Gábor)

Surrender To The Heat(LGT)

Szabadon élni(Király Linda)
video

Szabadság dal(Kern András)
video

Szabadság-dal(Szent István körút 14. (musical))
video

Szabadságdal(Presser Gábor)
video

Szállj fel újra(Zorán)

Szappanopera(Zorán)

Szavak nélkül(Kaszás Attila)
video

Széldal(Rúzsa Magdi)
video

Széldal (cover)(Turcsányi Tibi)
video

Szent István körúti álom(Szent István körút 14. (musical))
video

Szentimentális 'rakenroll'(LGT)
video

Szépek és bolondok(Zorán)

Szerelem az utolsó percig(Demjén Ferenc)
video

Szerelem az utolsó percig(Presser Gábor)

Szerelem az utolsó vérig(Tolvai Reni)

Szerelem utolsó vérig(Presser Gábor)
video

Szerelem utolsó vérig(Király Linda)
video

Szerenád(Zorán)

Szerenád - szerelmemnek, ha lenne(Presser Gábor)
video

Szerenád – szerelmemnek, ha lenne(LGT)

Szerenád-a szerelmemnek, ha lenne(LGT)
video

Szeretnék visszamenni hozzád(Omega)
video

Szeretni úgy kell(Katona Klári)

Szilvásgombóc(A padlás)
video

Szilvavacsora(Pa-dö-dö)
video

Színészdal(Szent István körút 14. (musical))

Sziszifuszi blues(LGT)

Szívemet dobom eléd(Katona Klári)
video

Szól a rádió(Rúzsa Magdi)

Szólj rám, ha hangosan énekelek(LGT)

Szólj rám, ha hangosan énekelek(Kovács Kati)
video

Szólj rám, ha hangosan énekelek(Hevesi Tamás)
video

Szólj rám, ha hangosan énekelek(LGT)

Születésnapodra(LGT)

Születésnapodra(Harmincéves vagyok (musical))
video

Találj már rám (közr.még: Oláh Ibolya) [Presser](Presser Gábor)

Találjmárrám(Oláh Ibolya)
video

Táncolj, csak táncolj(Zorán)

Taormina(Presser Gábor)

Távolság(Zorán)

Te Majd Kézen Fogsz és Hazavezetsz(Csík zenekar)
video

Te majd kézen fogsz és hazavezetsz (közr.még: Kern András)(Presser Gábor)
video

Te majd kézen fogsz...(Zorán)
video

Te majd kézenfogsz és hazavezetsz(Pa-dö-dö)
video

Te majd kézenfogsz és hazavezetsz(Presser Gábor)
video

Te majd kézenfogsz és hazavezetsz(Kern András)
video

Tékozló fiúk(Omega)
video

Tell Me If I'm Singing Too Loud(LGT)

The Last Song(LGT)

There's Nothing I Can Do(Omega)
video

Titkos szobák szerelme (Siménfalvy Ágota)

Titkos szobák szerelme(Presser Gábor)
video

Titkos szobák szerelme(Oláh Ibolya)
video

Titkos szobák szerelme(Katona Klári)
video

Titkos szobák szerelme(Falusi Mariann)
video

Tíz év az úton(Presser Gábor)
video

Tíz év az úton(Kovács Kati)
video

Tízezer lépés(Presser Gábor)

Tízezer lépés(Omega)
video

Tomi vagyok(Presser Gábor)

Tomi vagyok (közr.még: Somló Tamás) [Presser](Somló Tamás)

Tovább(Presser Gábor)

Tovább(Kentaur)
video

Több mint félszáz év(Zorán)

Törjön a csend(Zorán)

Traveller(LGT)

Trombitás Frédi(Omega)
video

Trumpeter Charlie(Omega)
video

Trumpeter Freddie (Trumpeter Charlie)(Omega)

Túlerő-blues(Presser Gábor)
video

Tűz(Kentaur)
video

Udvari bolond kenyere(Omega)
video

Úgy mentél el / Várlak(LGT; Kovács Kati; Keresztes Ildikó)
video

Úgy volt(Presser Gábor)
video

Úgy volt(Zorán)
video

Ugye adsz majd(Presser Gábor)

Ugye kellemetlen(Jó estét nyár, jó estét szerelem (musical))
video

Ugye mi még ...(Irigy Hónaljmirigy)
video

Ugye ott leszel(Presser Gábor)
video

Ugye, mi jó barátok vagyunk?(LGT)
video

Új élet vár(Presser Gábor)
video

Új tenger(Kentaur)
video

Új Világ(Kentaur)

Utána repülünk(A padlás)
video

Utcán, a téren(Omega)
video

Utolsó cigaretta(Zorán)

Ülök a hóban(Omega)
video

Ünnep(Fivérek)

Üzenet(Zorán)
video

Vadkelet(Zorán)

Valahol (Örökre szépek I.)(A padlás)
video

Valahol mélyen a szívemben(Zorán)
video

VALAKI AZ ELTŰNT VÁROSBÓL(Kentaur)

Valaki hamisan énekel(A padlás)
video

Valaki más(Kentaur)

Valaki mondja meg(Ákos)
video

Valaki mondja meg(Presser Gábor)

Valaki mondja meg(Szent István körút 14. (musical))

Valaki mondja meg(Képzelt riport egy amerikai pop fesztiválról (musical))
video

Valaki mondja meg(Zorán)
video

Valaki mondja meg(LGT)
video

Valaki mondja meg(Bereczki Zoltán)

Valaki mondja meg(Koncz Zsuzsa)
video

Valaki mondja meg II.(Presser Gábor)

Valami más(Zorán)

Van egy szó(Omega)

Varázskönyv (1. felvonás finálé)(A padlás)
video

Várlak(LGT)
video

Várlak(Kovács Kati)
video

Várlak(Presser Gábor)
video

Várlak (duett Roy-al)(Keresztes Ildikó)
video

Várlak! (Presser Gáborral)(Falusi Mariann)
video

Vasárnap(Omega)
video

Vasárnap délután(Zorán)
video

Vasárnap délután(Koncz Zsuzsa)
video

Veréblábú elefánt dala(Túl a Maszat-hegyen)

Vészkijárat(Omega)

Vigyél el(Auth Csilla)
video

Vigyél el(Katona Klári)
video

Vigyél el(Mérai Kata és a JAJQ)

Vigyél el(Fool Moon )

Vihar(Zorán)
video

Világország(Zorán)

Vinnélek(Galambos Dorina)

Vinnélek (Dancelovers Remix)(Dj Lotters)

Vinnélek, vinnélek(LGT)
video

Vinnélek, vinnélek(Képzelt riport egy amerikai pop fesztiválról (musical))
video

Vinnélek, vinnélek(Presser Gábor)

Vinnélek, vinnélek(Egyéb szövegek)
video

Virtuális Föld(Zorán)

Visszamegyek a falumba(LGT)

Visszamegyek a falumba(Presser Gábor)
video

Visszamenni nem tudok(LGT)

Vix(Túl a Maszat-hegyen)

Volt 1x1 zenekar(LGT)

Volt egy bohóc(Omega)
video

Volt egy szép napunk(Presser Gábor)
video

Volt egyszer egy zenekar(LGT)
video

Voltam Ibojka(Oláh Ibolya)
video

Waiting for You(LGT)

Where Happiness Was Handed Out(Omega)

White Dove(Omega)
video

White Dove(Presser Gábor)
video

Won’t You Dance with Me(LGT)

Zenebeszéd(Somló Tamás)
video

Zenevonat(LGT)
video

Zenevonat(Megasztár)
video

Züllött zenész bluúz(Presser Gábor)



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább