Rónai Orsolya

Rónai Orsolya
Teljes név: Rónai Orsolya
Együttes: Carnia,
Hangszer, szerep: ének
Megtekintve: Ma 2, összesen 5275 alkalommal

Bemutatás:

Rónai Orsolya (Budapest, 1983. január 16.) magyar énekesnő, énektanár.
Színpadi neve: Rónai Orsi (Rocky Orsi)

Hat évig tanult zongorázni, majd az éneklés felé mozdult. A visszajelzések jók voltak, hiszen 2002-ben az Országos Veszprémi énekversenyen musical kategóriában nyert.
Elsőre felvették MZTSZ Kõbányai Zenestúdió ének szakára, ahol később énektanári diplomát is szerzett. Magyar Hajnal énekstúdiójában tovább képezte a hangját
és az ének-technikáját. Ebben az időben (2003) került be a budapesti Carnia nevű rock együttesbe, akik mellett egészen a 2007 október végi feloszlásukig kitartott. Itt ismerte meg a későbbi férjét (Hekker Máté), aki a zenekar dobosa volt.

2008 májusában költöztek ki Londonba azzal a céllal, hogy igényes profi zenét játszanak... Ez nem volt olyan egyszerű, számos helyen kellett dolgozniuk, amíg sikerült kialakítaniuk egy saját énekstúdiót - Rocky Music Studio - ahol Orsi rock,
metal és énekesekkel és “screamerekkel” foglalkozik.

Orsi már itthon is vitt egy kisebb énekiskolát, amely szintén sikeres volt, de ezt a londoni bőven felülmúlja. A világ szinte minden szegletéből lettek tanítványi, mert skype-on keresztül is oktat.
Legnagyobb sikereinek egyike, hogy felkérték a brit Voice-ba énektanárnak 2016 elején. Közben derült ki, hogy babát vár, így ez végül is félbeszakadt.

A Carnia együttesben töltött második évében (2004) megjelent egy szólóalbuma is Tűz legyél címmel.

Zenekarai (1 db):

Carnia

Carnia

(2003 - napjainkig)

Rónai Orsolya dalszövegek (0 db):



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább