Indigó utca

Indigó utca
Teljes név: Indigó utca
Együttes: Indigó utca,
Hangszer, szerep: Keressük!
Szerző: Zeneszerző
Megtekintve: Ma 1, összesen 2231 alkalommal

Bemutatás:

Az Indigó utca 2007-ben, eredetileg egyszemélyes zenekarként alakult székesfehérvári-budapesti-zirci- illetve zsámbéki illetőségű formáció. Az alapító, Kovács István, gitáros-énekes, aki, az első, 2008-as fellépésektől, társak híján sokáig csak egy szál gitáros koncerteket adott. 2009-ben csatlakozott hozzá Roza Tamás gitáros,2010-ben Kungl Mátyás dobos-ütőhangszeres, majd Szász Balázs kiválása után Szeifert Bálint kezébe került a basszusgitár.

Nevüket egy ugyancsak fehérvári együttes, az Eleven Hold egy dalának címétől kölcsönözték. Stílusuk akusztikus jellegű, szövegcentrikus gitárzene, néhol hip-hop elemekkel. Legfontosabb előképüknek a Hiperkarmát és a brit gitárpopot tartják. Első publikus szerzeményük a 2007-ben online közzétett Varázsló című dal volt.Első kislemezük – a zenekar tervei szerint – 2012 első felére várható. Az MR2-Petőfi rádióban hallható Pont, pont, pont és Kital-Álom című dalaik társelőadója az ugyancsak székesfehérvári rapper, Fluor, aki a zenekaralapító középiskolai osztálytársa volt, s akivel már korábban is készítettek közös felvételt.

Zenekarai (1 db):

Indigó utca dalszövegek (1 db):

Egymásba látunk(Indigó utca)
video



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább