Leiter József

Leiter József
Teljes név: Leiter József
Együttes: Dízel,
Hangszer, szerep: ritmusgitár
Szerző: Zeneszerző
Megtekintve: Ma 1, összesen 2049 alkalommal

Bemutatás:

Leiter Joci vagyok. Debrecenben születtem és egy Tisza-parti nagyközségben, Tiszacsegén nevelkedtem, ami manapság már város lett. Egészen kisgyermek korom óta kapcsolatban voltam a zenével. Már öt évesen a nagybátyám zene iránti imádata rám is hatással volt. Akkor dobos szerettem volna lenni. Majd évekkel később, úgy tíz évesen a szintetizátor tetszett meg. De mivel nem voltunk jó anyagi helyzetben, egyik hangszeren sem tudtam elkezdeni a tanulást.
A katonaidőm letöltése után, húszévesen a családommal átköltöztünk Gyöngyöstarjánba. Itt már kedves öcsém, Atesz kezdett el dobon tanulni. Az ő lelkesedése ébresztette föl bennem a vágyat, hogy zenélni tanuljak. Öcsém biztató szava erősítette az önbizalmamat, hogy ne adjam föl. Mert én már túlkorosnak éreztem magam a hangszeren tanuláshoz. A gitárt választottam, és mondanom sem kell, hamar beleszerettem ebbe a csodálatos hangszerbe.
Körülbelül egy év akusztikus alapozás után, megvettem első elektromos gitáromat, és mivel a Dizel zenekarban ismét üresedés lett, öcsémék helyet adtak a bandában, mint ritmusgitáros.


Felszerelés: Cort KX-2gitár, Fender frontman kombó

Zenekarai (1 db):

Dízel

Dízel

(ismeretlen - napjainkig)

Leiter József dalszövegek (1 db):

Hol vagyunk(Dízel)



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább