Barta Zsófia

Barta Zsófia
Teljes név: Barta Zsófia
Együttes: Holdviola,
Hangszer, szerep: ének, vokál
Megtekintve: Ma 1, összesen 3123 alkalommal

Bemutatás:

A Holdviola zenekar tagja.

Biográfia:

1987 nyarán született, Miskolcon. Már gyermek korában is sokat énekelt. 5 évesen Barbara Streisand, Tina Turner és Halász Judit voltak a példaképei. Édesanyja elmondása szerint nagymamájától örökölte hangját, aki leány korában színésznői pályára szeretett volna menni. Édesapja szintén művelte gyermekkorában a zenét, hegedűn tanult.

Legelső komoly szárnypróbálgatásait Miskolcon tette meg különböző klubokban, éttermekben bátyjával, aki elismert gitáros a zenei világban. Az életének ezt a szakaszát a jazz világa varázsolta el.

2006 telén úgy érezte, szükséges hogy tovább képezze hangját és felkeressen egy profi énektanárt. Szerencsére minden úgy sikerült, ahogyan szerette volna és megtalálta Romhányiné Papp Máriát, aki szó szerint karjaiba vette őt.
Beszámolójában mesélt egy kicsit róla: „Marika néni? Ő egy igazi anya, feleség, művész és tanár. Mindebből az adottságából minden órán ad egy kicsit nekem. Sokat köszönhetek neki.”

A magyar népdalok feldolgozása először 2006-ban vetődött fel és addig még soha nem énekelt magyarul nyilvánosság előtt. Rengeteg munkát tett abba, hogy eddigi ének tudását, melyet angol nyelvű dalok éneklésével szerzett meg, most anyanyelvén is tökéletesítse.

Zenekarai (1 db):

Holdviola

Holdviola

(2012 - 2012)

Barta Zsófia dalszövegek (0 db):



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább